Farvel for denne gang sashiko

Ssahiko broderi, embroidery

Nu er jeg færdig med at brodere sashiko, for denne gang. Sagen blev fotograferet i torsdags, og i dag har jeg siddet ved tasterne, skrevet teksten og rentegnet mønstrene. Jeg glæder mig til at vise dig det hele, en gang i løbet af sommeren, når sagen kommer i Hendes Verden. Det er altså en super fin teknik, skulle jeg hilse at sige.

Du kan se et par snaser af det jeg har lavet HER og HER! Og lade dig inspirere på mit board på Pinterest!

4 Comments

 1. Lis 5. maj 2014 at 21:16

  Det ser også fint ud på det billed du viser frem. Må vist få et abb. på Hv, så jeg ikke går glip af det i sommer ferien.

  Kh. Lis

  Reply
 2. Pernille R 6. maj 2014 at 0:07

  Lækker lækker 🙂

  Reply
 3. Christine 15. maj 2014 at 9:58

  Hvor er det smukt! Det glæder jeg mig meget til at se 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 15. maj 2014 at 10:39

   Christine – Tak for det, er simpelthen bare en fin teknik :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *