Farve på spejlet

I efteråret flyttede min ældste søn i større lejlighed, i den hang et totalt svuldstigt firser guldspejl. Spejlet var helt malplaceret, men denne ide med en flot klar gul farve har gjort spejlet perfekt til den moderne stil Rasmus kan li´.

Mit råd til jer efter at have brugt ret mange timer på at male spejlet er ganske simpelt: vær grundig med slibning, grundmaling og mal med meget tynde lag. Jeg var nemlig lidt for utålmodig, eller måske bare ikke så kvik, for jeg kom til at male med lidt for tykke lag maling. Det resulterede i, at malingen løb af alle de små riller og samlede sig nede i fordybningerne på spejlet, så den ikke kunne størkne. Jeg måtte skrabe maling af og starte forfra, men det endte lykkeligt for jeg synes spejlet er blevet super sejt.

15 Comments

 1. Puttenings 22. februar 2010 at 9:28

  Hvor er det bare flot flot flot! Jeg nupper lige idéen, den er nemlig skøn! Ha’ en dejlig dag. :o)

  Reply
 2. Maria Kirkeby 22. februar 2010 at 9:53

  Det ser da bare godt ud! Heldigt at jeg har et par gamle spejle i min kælder, som nemlig er lidt for “guld”. De bliver nok snart gode venner med den spand lilla maling jeg har stående!
  God mandag. Mvh Maria

  Reply
 3. Mivs 22. februar 2010 at 9:57

  Super fed måde at gøre “det gamle” til noget ret retro.. Og lækker gul farve 🙂

  Reply
 4. Kardemomme/Benedicte 22. februar 2010 at 18:06

  Hei igjen Karen Marie
  Først må jeg få takke deg så mye for nettadressen til Greif 🙂 Jeg har så utrolig lyst til å lage slike rør på mitt syrom som for øyeblikket ser ut som et katastofeområde..Jeg gikk og tenkte på disse rørene hele tiden etter at jeg så dem i bladet.Skal titte innom linken til forhandleren etter dette..
  Det var dessuten smart å male speilet gult. Jeg kjøpte en gang også et speil som også hadde en stor gullramme som jeg tenkte kom til å bli barsk i et litt bohemsk miljø men jeg fikk helt vegring da jeg fikk det inn døren og angret fort på hele kjøpet. Jeg malte det hvitt til slutt men det hadde selvfølgelig vært mye morsommere med en sprek farge! Ha en fortsatt fin uke! Hilsen Kardemomme/Benedicte :))

  Reply
 5. Trine 22. februar 2010 at 22:42

  Jeg blir sgu helt påskeglad!

  Reply
 6. Lonni 22. februar 2010 at 23:26

  Sikke en skøn, skøn farve.
  Jeg ville helt sikkert også snuppe ideen, hvis jeg havde sådan et spejl.

  Go’ mandag aften og tak for en MEGET inspirerende blog. 🙂
  Kh. Lonni

  Reply
 7. Signe 23. februar 2010 at 16:41

  Det ser virkelig godt ud – og jeg er helt vild med måden, I har hængt reolerne forskudt på. Hilsen “Kopisten” 🙂

  Reply
 8. Susanne 28. september 2010 at 17:17

  Hej Karen Marie. Jeg kom tilfældigvis ind på din hjemmeside, fordi jeg søgte efter idéer til nyt spejl. Men mit spørgsmål handler om reolen, man kan se i spejlet: Hvilket mærke er det og hvor har du/I købt dem? Jeg har længe været på udkig efter nogle reolmoduler og dine ser helt rigtige ud :-). Kh Susanne

  Reply
  1. Karenmarie 1. oktober 2010 at 9:38

   Susanne – Reolerne er fra Trævarefabrikkernes udsalg :0)

   Reply
 9. Kathrine 3. april 2017 at 22:24

  Hvor er det godt ramt! Hvilken farve og maling har du brugt? Jeg vil gerne efterligne spot on 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 4. april 2017 at 7:15

   Kathrine – det er desværre så længe siden jeg har malet spejlet, at dåsen for længst er røget ud:0)

   Reply
 10. Kathrine 5. april 2017 at 10:38

  Hihi, havde ikke set datoerne da jeg skrev. Tak for svar 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *