Fødselsdag, gaver og tak

1 år er gået, 188 indlæg, 136049 besøg og ufattelig mange dejlige kommentarer – i dag har min blog simpelthen fødselsdag, ret vildt! Min første TAK er til alle jer der gør min hverdag til noget særligt, TAK fordi i læser med og TAK for jeres engagement – uden jer gav det hele ligesom ikke rigtig mening! Tusind TAK for det første år i jeres selskab!

Sjovt nok er det en mand jeg nu skal gi` en masse takke ord, nemlig Grafiksmeden Ulrik! For da han første gang sad i mit køkken og vi talte om opgradering af min hjemmeside, tænkte jeg, at det ville være godt hvis der var mulighed for at få en blog på sigt, ja altså, hvis jeg skulle få lyst :0) Manden så på mig, som om jeg var faldet ned fra månen, “hvis du får lyst????” – i kan jo nok stort set regne ud, at Ulrik meget hurtigt fik mig overbevist om, at jeg skulle kaste mig ud i bloglandia. Jeg anede ikke hvad det kom til at betyde for mig, jeg anede ikke hvilken gave Ulrik gav mig lige der, at jeg ville få kontakt med så mange nye krea kvinder, at min lille butik med et var synlig, at jeg ville elske at blogge, jeg anede ikke en skid om mulighederne i blogland (jeg tror næsten ikke mine egne ord, men det er altså sandt……). Så Ulrik, TAK for losset til at komme i gang, TAK for muligheden, TAK for support, og bare TAK!

Hvad kan jeg gøre anden end at give en fødselsdagsgave til jer, som gør mine dage til noget helt særligt her i blogland!? Læg en kommentar og vær med i lodtrækningen om mine 1 års fødselsdagsgaver, link og få 2 lodder, send en kærlig tanke til Ulrik  (han må ku` mærke det, hvis i er mange ;0) og få 3 lodder. Jeg trækker lod d.2 juli om patchwork-tasken og patchwork-tørklædet.

85 Comments

 1. jane 22. juni 2010 at 9:11

  Kæreste Karen Marie.
  Et kæmpe stort tillykke, du er fantastisk- bliv´ ved i sammen professionelle, megainspirende og seje stil.
  Og tak for et super acrylteknik-kursus igår!!
  Kys og klem Jane

  Reply
 2. Maria 22. juni 2010 at 9:31

  Godmorgen Karen Marie
  Og mange gange tillykke med bloggens fødselsdag.
  Jeg har efterhånden læst med i et godt stykke tid og nyder dine kreative indlæg.
  Vil gerne deltage med et lod i fødselsdagstrækningen 🙂
  De bedste hilsner fra Maria

  Reply
 3. line galst Jørgensen 22. juni 2010 at 9:35

  Stort tillykke med bloggen! Du har én af dem jeg aller bedst kan li´. Hip hip hurra for dig og ham grafikerfyren! Sådan én øjenåbner har jeg også!
  Kh Line

  Reply
 4. Marie-Louise 22. juni 2010 at 9:37

  TILLYKKE. Skønt at Ulrik fik dig på den ide:-)

  Reply
 5. Karina 22. juni 2010 at 9:41

  Hej Karen Marie.

  Jeg siger selv tak 😉 Din blog beriger hele blogverdenen og glæder rigtig mange inklusiv mig selv.
  Også et kæmpe tillykke herfra og jeg vil VILDT gerne være med på 3 lodder.

  Mvh
  Karina

  Reply
 6. Frk. TingelTangel 22. juni 2010 at 9:47

  Hej KM!

  Stort tillykke med 1 års dagen, og et kæmpe tak skal lyde herfra for dejlig inspiration og lækker læsning:-)
  Blev endelig ved med at blogge, vi er mange der er super galde for at følge dig!
  Jeg linker, og sender samtidig Ulrik en kærlig tanke så 3 lodder til mig tak 😉

  Hip hip Hurra!

  Kærlige hilsner, Louise

  Reply
 7. grønn 22. juni 2010 at 9:54

  Til lykke med 1 års dagen! Jeg liker virkelig godt din kreative blogg, og finner masse inspirasjon på mine besøk her inne 🙂
  Jeg vil gjerne være med å konkurrere om de flotte premiene-3 lodd til meg.

  Reply
 8. Lotten 22. juni 2010 at 9:59

  Ett stort grattis på 1-års dagen! Din blogg är otroligt inspirerande och en fröjd att besöka 😉

  Reply
 9. Sus 22. juni 2010 at 10:31

  kæmpe tillykke.

  Jeg Ælsker at kikke på din blog efter inspiration.
  jeg er på med 3 lodder, ville ælske at låne din ven.

  Knus Sus

  Reply
 10. Julia 22. juni 2010 at 10:37

  Stort tillykke med 1 års dagen. Hvor er det en lækker og veludviklet 1-årig, du har dig 😉 Er vild med din blog, og håber på mange flere fødselsdage herinde!

  Reply
 11. Stine Hoelgaard Johansen 22. juni 2010 at 10:46

  Gisp, er der allerede gået et år. Hvor tiden dog går. Så er det over et år siden at vi sad sammen i din bil på vej ud til Stof & Stil, og snakkede blog. Og du sagde, at når vi kom hjem fra indkøb kunne jeg få et smugkig ind i din nye verden, inden den for alvor skulle i luften et par dage senere….
  Et stort tillykke med din total, seje og fede blog, som er til stor, stor inspiration…

  Knus Stine som er med på 3 lodder!!!!

  P.S. og ham Grafiksmeden han er bare for sej:)

  Reply
 12. En fugl i hånden 22. juni 2010 at 10:47

  Olahop, jeg snupper fluks 3 lodder og sender et GIGASTORT TILLYKKE din og bloggens vej.

  TUSIND tak for daglig inspiration, der i den grad er ud over det sædvanlige Karen Marie.

  KH Helle

  Reply
 13. Mette Volf 22. juni 2010 at 10:49

  Mange gange tillykke med dagen. Håber den bli’r én af mange, for du har en skøn blog.
  Jeg vil gerne være med med to lodder.
  Mvh. Mette

  Reply
 14. Lotte 22. juni 2010 at 10:51

  Kære Karen Marie
  Nyder din blog og ææælsker dine farverige billeder. Stort tillykke med 1-års dagen :o)Savner dig dog her på bladet :o(
  Knus Lotte

  Reply
 15. SiriR 22. juni 2010 at 11:07

  Tillykke!
  Jeg vil gerne være med, og sender også varme tanker til Ulrik der fik dig til at blogge.

  Nu vil jeg kigge videre i din fine blog:)

  Reply
 16. Anette Lyskjær 22. juni 2010 at 11:07

  Det trænger vi alle til en gang imellem – et los – helst på den kærlige og velmenende måde selvfølgelig. Stort tillykke med bloggens 1-års fødselsdag Karen Marie og en kærlig tanke til Ulrik. Godt, at du var til at blogge-lokke med, så vi andre kan smage og inspireres af din kreativitet. To lodder i posen fra mig – desværre har jeg endnu ikke fundet ud af det med at linke på ‘den rigtige måde’. Ha’ en fortryllende tirsdag ;-D

  Reply
 17. Heidi 22. juni 2010 at 11:30

  Et stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag og tusind tak for en masse inspiration. Jeg begyndte selv først at blogge for 6 mdr siden og man bliver jo næsten afhængig.
  Sender et tak til Ulrik, som lokkede.
  Smider 2 lodder i puljen og håber på at den farverige smukke taske bliver min følgesvend til et bryllup i juli!

  Reply
 18. Christina 22. juni 2010 at 11:59

  Kære Karen Marie – tillykke med din 1 års dag.. jeg kom forbi Helles blog.. og læste hende dejlige ord om dig.. og hun har i særdeleshed ret.. Klem fra C

  Reply
 19. Louise 22. juni 2010 at 12:09

  Tillykke med den store dag!!
  Og tak for megen god og spændende læsning og inspiration! Det er i sandhed en fornøjelse at følge med hos dig.

  Jeg smider desuden 3 lodder – for jeg er fuldstændig forgabt i den smukke taske 🙂

  Kh Louise

  Reply
 20. Mia Sørensen 22. juni 2010 at 12:24

  Stort tillykke med den første fødselsdag 🙂
  Jeg nyder virkelig at læse din blog – du er super inspirerende. Jeg drømmer selv om at lave noget i den samme stil (er også lærer, super kreativ og drømmer om at være selvstændig).

  Jeg vil mægtig gerne være med på 3 lodder.

  Smil fra Mia

  Reply
 21. Sanni 22. juni 2010 at 12:33

  Hej!
  Tusind tillykke med fødselsdagen!
  Jeg kan desværre ikke linke, men sender gerne en venlig tanke mod Ulrik.
  Sanni

  Reply
 22. Lisbeth 22. juni 2010 at 13:29

  Et kæmpe tillykke – det er så hyggeligt at få en mail fra dig hver dag. Du er smadder kreativ.
  Håber det bliver mig der bliver den heldige.
  Masser af koldbøtter fra Lisbeth

  Reply
 23. Marina 22. juni 2010 at 13:58

  HIP HU BLOG HURRA for dig og for en af mine absolutte yndlingsblogs. Du gør det forrygende, altid nye spændende ider og dejlig unik stil. TAK.

  Reply
 24. Helene 22. juni 2010 at 14:09

  Kære Karen Marie 🙂

  Tusinde gange tillykke med 1 årsdagen for din side her. Du skal vide, at din blog er fantastisk inspiration for en masse af os! Ser frem til mange flere farverige indlæg, som jeg vil nyde at læse!

  Samtidig også en stor tak til Ulrik, fordi han fik din øjne op for ideen om en blog! Ellers havde vi andre jo slet ikke kunne følge med i din kreative verden!

  Knus fra

  Helene // http://www.genbrugblirguld.blogspot.com

  Reply
 25. unikarina 22. juni 2010 at 14:10

  STORT tillykke med bloggens 1 års-dag. Tak for skøn og kreativ inspiration. Dejligt at Ulrik satte dig igang… Jeg havde også en “ulrik”, som satte mig igang, for jeg ville hellere ikke blogge. Men det er en fantastik verden – fyldt med kreativitet og et super netværk. Glæder mig til flere år med mere kreativitet…
  3 lodder smider jeg i kruven og krydser fingre…

  Reply
 26. Mette Marie 22. juni 2010 at 14:15

  TILLYKKE!

  Jeg krydser fingre for at mit lod bliver et vinderlod 🙂

  Reply
 27. Little Miss S. 22. juni 2010 at 14:26

  Næh, tillykke. Håber du får en dejlig dag.

  Reply
 28. Kristine 22. juni 2010 at 14:48

  Hjertlig tillykke med fødselsdagen! Hvilken fantastisk blog – godt du kastede dig ud i det. Jeg vil også gerne have et kraftigt skub:-)

  Reply
 29. Sara 22. juni 2010 at 15:11

  STORT tillykke med 1 år i bloglandia, og en Kæmpe tak til Ulrik for at sparke dig i gang, elsker din side og den indspirretion der altid er at finde hos dig, i form af glade og dejlige farver. min mor var også med til at få mig i gang med at blogge og det kan jeg kun takke hende for.
  dejligt med mennesker der kærligt kan sparke en i den retning man har brug for 🙂

  Kh sara

  Reply
 30. Malene 22. juni 2010 at 15:34

  Stort tillykke med 1 års-dagen og for din fantastiske blog! Den er vi mange som følger med stor interesse. Sender også lige Ulrik en tanke, for blogland ville ikke være det samme uden dig. Jeg linker desuden og trækker hermed 3 lodder – HÅBER der er held forbundet med dem, så jeg kan blive den heldige vinder af en af de skønen præmier!
  Kh. Malene

  Reply
 31. Frk. Evigglad 22. juni 2010 at 15:37

  Tillykke tillykke hvor er det bare fint.. 1 år 🙂

  Elsker også at læse dine indlæg og dine smukke billeder der indleder til god kreativitet 😉

  Tak siger jeg og en kærlig tanke til Ulrik som gav dig lysten til blogge 🙂

  Kh Maria

  Reply
 32. Hanne 22. juni 2010 at 16:44

  Tillykke med fødselsdagen. Tak for en dejlig blog og mange inspirerende indlæg. Jeg er med på 2 lodder 🙂

  Reply
 33. Majken 22. juni 2010 at 17:23

  Tillykke, og tillykke til mig der lige tilfældigt fandt din blog 🙂 Jeg melder mig straks som fast læser og håber at vinde de flotte præmier.

  Reply
 34. Hanne 22. juni 2010 at 19:02

  Tillykke! Og tak til Ulrik for at få dig i gang.

  Med venlige hilsner
  Hanne M.B.

  Reply
 35. maria angcenia 22. juni 2010 at 20:05

  Super inspirerende blog du har dig.
  Du må gerne ligge et lod i for mig.
  Tillykke med 1 år.

  Hilsen
  Maria angcenia

  Reply
 36. gitte 22. juni 2010 at 20:28

  God Karma……..sendes direkte til dig, bloggen og ikke mindst Ulrik. Jeg læser ofte med på bloggen og synes dine ideer er opfindsomme og “lige til at gå til”. Nyder også godt af Genbrug på den fede måde, som jeg var så heldig at få sidste år i julegave. Ved ikke hvor mange lodder jeg kan tildeles – men tasken ville få et godt hjem hos mig 🙂

  Reply
 37. pernille 22. juni 2010 at 20:29

  jeg vil gerne deltage med et lod – sikke en fantastisk taske!

  Reply
 38. Trine Fox Maule 22. juni 2010 at 20:41

  Kære Karen Marie

  Tillykke til dig og din blog. Vidste du, at det første jeg kigger på om formiddagen, når alt mit morgenarbejde er overstået på jobbet – er din blog SAMTIDIG med, at jeg får morgenens første kop skoldhede kaffe. Tidligere ville jeg være gået ud til de andre rygere og stået der og oset, men nu er jeg holdt op med at ryge, så jeg har fundet mig et godt alternativ – bloglæsning og kaffe 😉 Det er lige så afhængighedsskabende, men sundere.
  God aften til dig.

  Venlig hilsen
  Trine

  Reply
 39. Malene Jahn 22. juni 2010 at 21:08

  Kære Karen Marie
  Tillykke med din blog-fødselsdag. Vi er mange, der er glade for at Ulrik gav dig sparket.
  Jeg meget gerne være med på 3 lodder.
  Kh. Malene

  Reply
 40. Litzy 22. juni 2010 at 21:12

  Super fin taske 🙂
  Jeg hopper med på 3 lodder.

  Mvh. Litzy

  Reply
 41. Lise C 22. juni 2010 at 21:19

  hej Karen Marie. Kæmpe tillykke medc fødselsdagen!! Det er jo helt vildt!!
  Jeg vil gerne deltage med 3 lodder 😀

  Reply
 42. Puk 22. juni 2010 at 21:57

  Først et stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag! Dernæst et tak for daglig inspiration, og sluttelig en varm tanke, der sendes i retning af Ulrik (selvom han er en mand:)) – det er godt med folk, der kan få én sparket i gang.
  3 lodder til mig. Hurra for dig:)
  KH Puk

  Reply
 43. Janet 22. juni 2010 at 21:58

  Kære Karen Marie…

  Det er os der takker…Jeg har i lang tid været med, faktisk fra starten, og du giver mig så meget inspiration, humør og lyst til at lave en masse skøre ting…Jeg vil meget gerne være med på 3 lodder og glæder mig til de næste mange år…

  Reply
 44. Cecilie Astrid Hjortsbjerg 22. juni 2010 at 22:16

  Stort tillyke med fødselsdagen. Faldt lige over din flotte giveaway og glæder mig til at følge med herinde. Jeg vil meget gerne deltage med 2 lodder.

  Mange hilsner fra Cecilie

  Reply
 45. Cecilie Astrid Hjortsbjerg 22. juni 2010 at 22:18

  Ej altså 3 lodder selvfølgelig. Sender da gerne en kærlig tanke afsted!

  Reply
 46. marianne 22. juni 2010 at 23:15

  gratulerer så mye med 1 års dagen!
  jeg vil gjerne delta i din give away med 2 lodd! eller kanskje tre om ulrik merker mine tanker til ham!
  ha en fortryllende aften!

  Reply
 47. Marianne Wittorff 22. juni 2010 at 23:52

  Kære Karen Marie

  Uuuuuuh, den taske må gerne bo hos mig!
  Din blog er bare så skøn – fuld af livlige farver og smukke fotos. For ikke at glemme din generøse måde at delagtiggøre alle i fremgangsmåder osv. Tak, fordi jeg må “være i kontakt med dig” så ofte og tak til Ulrik fordi han skubbede.
  Tillykke med dagen!

  K.h. Marianne

  Reply
 48. Laura 23. juni 2010 at 9:19

  Hej Karen Marie

  Er vild med at følge med i dine sysler og har omsidder fundet ud af hvordan jeg bliver fast læser. Dine sysler er til stor inspiration – og ved vi er flere der er Ulrik taknemmelig.
  3 lodder fra mig.

  Kh Laura

  Reply
 49. Estermarie 23. juni 2010 at 14:40

  Sikke fine sager.
  Jeg synes jeg skal vinde for jeg har bryllupsdag 2 juli 🙂

  Reply
 50. Joan 23. juni 2010 at 22:32

  Tillykke. Det er også bare en vidunderlig, farvestrålende, positiv og inspirerende blog du har. Din blog er bestem en vigtig del af blogverdenen…hvilket antallet af læsere også viser så ros til Ulrik for at få skubbet dig i denne retning 🙂 3 lodder i håb om at vinde en af dine dejlige præmier. Mvh Joan

  Reply
 51. Fru Vesti 24. juni 2010 at 0:00

  Sikke en lækker taske, og stort tillykke med jubilæet.

  Jeg vil gerne være med i lodtræknongen :o)

  Reply
 52. Helle Nielsen 24. juni 2010 at 8:07

  Tillykke, tillykke.
  Og jeg vil da meget gerne vinde en af dine superfine præmier.
  Hilsen Helle

  Reply
 53. Hanne 24. juni 2010 at 12:19

  Tillykke, tillykke med fødselsdagen – nu er jeg fast læser på din blog, sender en kærlig tanke til manden, der fik dig i gang:-) og glæder mig til at følge dig. Hilsen Hanne

  Reply
 54. Synne 24. juni 2010 at 15:43

  Sender MANGE taknemmelige tanker til Ulrik, ønsker dig et stort tillykke med dagen og smider 3 håbefulde lodder afsted.

  Mvh,
  Synne

  Reply
 55. Halla 24. juni 2010 at 19:58

  Hjertelig tillykke med dagen! Lægger 2 lodder i bunken, sender mange varme tanker til Ulrik. vh, Halla.

  Reply
 56. Frøken Nobel 24. juni 2010 at 22:33

  Kære Karen, tillykke med 1 års dagen og tak fordi du tog springet – du er en kæmpe inspiration og jeg glæder mig til at deltage på endnu flere af dine kurser og selvfølgelig til fortsat at følge din blog! Kram fra Frøken Nobel

  Reply
 57. rikkerose 25. juni 2010 at 0:45

  Hej Karen Marie
  Et varmt tillykke med året der er gået 🙂
  Sikke en inspirerende blog. Jeg glæder mig til fortsat at følge med.
  *rikkerose

  Reply
 58. Anna Banana Butterhair 25. juni 2010 at 12:36

  Tillykke med fødselsdagen! Og helt sikkert tak til Ulrik! Tænk at vi alle sammen var lige ved at gå glip af alt din skønne inspiration! 3 lodder herfra!

  Reply
 59. Annegrete Olesen 25. juni 2010 at 13:57

  Sikke en inspirerende blog. Vi ofte kigge forbi.Til lykke med 1 års dagen.
  Fantastisk taske, du har syet.
  Venlig hilsen Annegrete

  Reply
 60. Tina (TanteTit) 25. juni 2010 at 20:09

  STORT tillykke med “fødselsdagen” og tak for en meget inspirerende blog!!!
  Jeg vil gerne deltage med 1 lod 🙂
  Kh Tina

  Reply
 61. Estermarie 28. juni 2010 at 17:14

  Og jeg deltager med 2 lodder. Glemte jeg i farten…

  Reply
 62. Lone 28. juni 2010 at 21:26

  Sikken en fantastisk taske. Den vil jeg gerne ha’ fingrene i. Krydser fingre og smider 3 lodder i puljen ;o)

  xxx Lone – aka Frøken Fiil

  Reply
 63. Westmose 28. juni 2010 at 21:56

  Stort tillykke med 1 års dagen og en masse varme tanker til Ulrik herfra og dig. Jeg deltager med 3 lodder 🙂

  Kh. Mette

  Reply
 64. Mette 28. juni 2010 at 22:07

  Af hjertet til lykke! Fortsæt endelig for jeg nyder at gæste din blog. Det gør jeg godt ikke som fast læser, da du er på min Bloglines liste i stedet. God mandag.

  Reply
 65. Dorte Lis Hansen 29. juni 2010 at 19:54

  Kære KM.
  Jeg syntes det er et helt fantastisk liv i bloglændere fremviser. Kan blive helt misunderlig over alt det flotte, og interessante i frembringer. Jeg anede ikke at så mange spændende og kreative kvinder lavede så flotte hjemmesider. Og dejligt at der er kreative mænd til at hjælpe i gang.
  Ha’ det dejligt. Jeg er fuldstændig solgt til den hæklede bil. Tror det vil passe godt til min Fiat 500C, så den ikke bliver for ridset på gaden.
  Mange kærlige hilsner
  Dorte

  Reply
 66. Helle Koed 29. juni 2010 at 22:31

  Hvor er det skønt at opdage en ny fantastisk blogger! :))
  Stort tillykke med det første år – håber der kommer mange flere af slagsen?! 🙂
  Jeg vil være beæret over at rende rundt og pragle med den taske – jeg ELSKER tasker! :))
  du er hermed på min blogliste! :))
  Mange kærlige hilsner
  Helle

  Reply
 67. Rikke R 29. juni 2010 at 22:34

  Tillykke med fødselsdagen og tak til Ulrik for inspirationen:-)
  3 lodder til mig:-) Tak Ulrik tak:-)

  Reply
 68. Catrine 29. juni 2010 at 23:21

  Først et stort tillykke med fødselsdagen!
  Er trofast følger af din blog og elsker at følge med.
  En tanke og et tak skal Ulrik da også have med på vejen;)
  Jeg vil meget gerne deltage med 3 lodder.
  Kh Catrine

  Reply
 69. Malene Poulsen 30. juni 2010 at 9:47

  Hej Karen Marie,
  Tak for en dejlig inspirerende blog..jeg vil gerne være med på 1 lod (jeg har noteret min mail adresse:-)
  Mange hilsner og god sommer fra
  Malene

  Reply
 70. Gitte 30. juni 2010 at 11:01

  Tillykke med blogfødselsdagen.. Og tak for al den dejlige inspiration du byder på her 🙂
  Jeg vil gerne deltage med 3 lodder.

  Reply
 71. Ingerlise 30. juni 2010 at 12:17

  Hold da op en skøn taske, bare det bliver mig!!!
  Jeg linker og sender gode tanker efter Ulrik.
  Tillykke med din blog-fødselsdag

  Reply
 72. Emma 30. juni 2010 at 13:06

  Hej Karen!
  Jeg elsker simpelthen din blog – så mange fine ting! 😀
  Den patchwork-taske passer perfekt til et nyt patchworktæppe, jeg selv er gået i gang med at sy. Kunne det tænkes, du kunne lave en lille guide til, hvordan man selv kan hækle det superseje cykelpynt, du fik? (:
  En kærlig tanke skal Ulrik da også ha’!
  Jeg vil meget gerne deltage med 3 lodder.

  Knus fra Emma.

  Reply
 73. Anne 30. juni 2010 at 13:12

  Tillykke med en helt særlig dag!
  Du imponerer og inspirerer mig flere gange ugentligt og det er så fedt at se andre også er inspireret af dig. jeg tænker på den lille episode, hvor min kollega, kom med broderistings-hjælp som hun havde fundet på din blog. Det er jo en kæmpe fjer i din hat 🙂

  Jeg deltager gerne med tre lodder, sender en kærlig tanke og tak til både Ulrik og dig.
  Er vild med det tørklæde 🙂

  KH
  Anne

  Reply
 74. Stella 30. juni 2010 at 13:25

  Tillykke med fødselsdagen 🙂 Du laver nogle super fine ting.
  Hermed en kærlig tanke til Ulrik og dig.

  Vil gerne deltage med 3 lodder.

  Reply
 75. Birthe 30. juni 2010 at 13:34

  Jeg vil gerne gi et TAK tilbage fordi du har sådan en dejlig og inspirerende blog 🙂

  Reply
 76. Hanne Meldgaard 30. juni 2010 at 23:01

  Tillykke med fødselsdagen. Er lige blevet opmærksom på din blog, som jeg må sige er dejlig inspirerende. Har samtidig hermed meldt mig som fast læser.
  Vil gerne deltage i lodtrækningen og sender også en hilsen til Ulrik. Jeg har desværre ingen blog.
  VH Hanne, Randers

  Reply
 77. Sasha 30. juni 2010 at 23:25

  Jeg er ny fast læser :o) sikke en lækker taske! den vil jeg smadder gerne vinde! 🙂 og derfor siger jeg tak til Ulrik for han fik dig med på blog-bølgen – er med på 3 lodder 😀

  Kh

  Sasha

  Reply
 78. Mette 1. juli 2010 at 2:32

  Tillykke til dig og tak til Ulrik 😉 mette

  Reply
 79. birgitte 1. juli 2010 at 6:27

  Ship ohøj, så så jeg lige der var fødselsdag, så hurtigt smider jeg et kærligt tillykke og linker rask væk, imens jeg husker at sende Ulrik varme tanker. Det er jo et skatkammer her hos dig og ikke mindst en fin gavebod lige nu….. Alt godt til dig (og Ulrik) det næste år!!!
  kh. Birgitte

  Reply
 80. Maria 1. juli 2010 at 8:20

  Et kæmpe tillykke. Jeg kan rigtig godt lide at følge in blog. Også lige en tanke til Ulrik.
  Rigtig god sommer.
  Kh Maria

  Reply
 81. Emma 1. juli 2010 at 19:19

  Hej Karen Marie.
  Jeg ville bare lige fortælle, at jeg på min blog har linket til din superfine hjemmeside, og der er så vidt jeg kan se allerede ti personer, der har fulgt linket, så.. (:

  Knus fra Emma.

  Reply
 82. hviit 1. juli 2010 at 23:22

  Puha.. den fikk jeg heldigvis med meg. Den taske kan gjøre seg godt i Oslo. Jag tar med meg to lodd. Og du: Takk til deg.

  KH

  Reply
 83. mette b 2. juli 2010 at 9:04

  Kære Karen Marie, tillykke med dagen! Jeg springer lige på i allersidste øjeblik 🙂

  Klem fra
  mette

  Reply
 84. Fama 2. juli 2010 at 16:47

  Gratulerer med det første fine året! Du har en nydelig blogg. Jeg ber en bønn for Ulrik og håper på 2 lodder.

  Hilsen Fama, Norge

  min mail: anihaarb@online.no

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *