Et valg i neon

Ja nok et af de minder valg, men dog et vigtigt et af salgsen alligevel! Har fået dette stykke hækleri af Jane – havde egentlig en klar ide om, at det skulle blive til betræk på en skammel, men, men da jeg var på besøg hos selv samme Jane i sidste uge, havde hun lavet fede puder af andre hæklerier, så blev jeg jo helt i tvivl om jeg også skal lave mit fantastiske hækleri til en pude.

Eller skal jeg holde mig til planen og lave det til betræk på denne skammel – hvad vil blive fedest, om jeg må spørge??

Ps. Beklager at skammel fotoet er piv uskarpt, men der var næsten mørkt da jeg tog det ;0)

17 Comments

 1. Bea 6. oktober 2010 at 9:06

  Helt klart skammel-betræk! 😀 Det ser super cool ud. Og ville være anderledes end en pude.

  Reply
 2. bare WUnderbar 6. oktober 2010 at 9:22

  Jeg ville gå efter skammelen tror jeg.. synes det ser ret fedt ud med det neon rå op af det lidt shabby hvidmalede.. Men de er flotte de hæklede puder.. jeg har også en hæklet rund til at stå i sofaen.. det er især manden der er vild med den.. 😉
  Bliver spændende hvad det bliver til.. Håber du har fået et mail svar, kan ik helt hitte ud i den gamle mail jeg har… 🙂
  Hav en dejlig dag…

  Reply
 3. Dorthe 6. oktober 2010 at 9:41

  Hej
  Hold dig til din første indskydelse, det er næsten altid den rigtige. I øvrigt skal du have TUSINDE tak for din fantastiske blog, jeg elsker at læse den og finde inpiration her. Tusinde tak.

  Reply
 4. Ulla V. 6. oktober 2010 at 9:41

  Selvom jeg sagtens kan se hvor skøn den hæklede cirkel vil tage sig ud som pude, så tror jeg også at jeg ville vælge skamlen. Det vil klæde den helt perfekt! :))

  Reply
 5. Sofie 6. oktober 2010 at 10:17

  … Jeg er også til skamlen 😉

  Reply
 6. Stine 6. oktober 2010 at 10:32

  Hej Karen Marie,
  Sikken et fantastisk betræk! Jeg ville klart vælge skamlen – den vil da blive så cool – rigtig god idé! Sådan en bliver jeg næsten nødt til at hækle til min mors skammel 🙂 Må se at få lært at hækle så – hehe 🙂
  Kh Stine

  Reply
 7. Annkarina Kellberg 6. oktober 2010 at 11:04

  Klart, skamlen.

  Reply
 8. Trine 6. oktober 2010 at 11:25

  Skammel! Ingen tvivl!
  Skammel

  Reply
 9. camilla møller 6. oktober 2010 at 14:01

  ville nok vælge en pude til skamlen.

  Reply
 10. Shina 6. oktober 2010 at 16:33

  Hej Karen Marie

  Jeg synes du skal male skamlen sort og sætte det fine hækleri fast på den. Det vil give den en rigtig fin karakter.

  Kh Shina

  Reply
 11. Puk 6. oktober 2010 at 20:46

  Skammel-betræk, helt klart! Selvom jeg har begge dele hjemme hos mig; hæklede puder og hæklede skammelbetræk (og hæklede uroer, gopler, coasters, nips mm.:)) Du kan bare trække en elastik igennem maskerne i den yderste kant. Det er let!
  KH Puk

  Reply
 12. Maria Kirkeby 6. oktober 2010 at 21:20

  Skammel betræk. Ingen tvivl om det.

  Mvh Maria

  Reply
 13. Mette 6. oktober 2010 at 22:11

  Kære Karen, helt klart skammel-betræk!KH Mette

  Reply
 14. Sara 6. oktober 2010 at 23:47

  Jeg vil også sige skammel, den er jo fin 🙂

  Kh Sara

  Reply
  1. Karenmarie 7. oktober 2010 at 8:36

   Kære Alle – i har jo ret damer! jeg skal holde mig til min første indskydelse – det bliver betræk til skamlen! Tak for hjælpen :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *