Et par timer med guld og ædelstene

Windows

Dig der har mødt mig ude på den anden side af skærmen, har måske bemærket, at jeg er en underlig snegl, hvad smykker angår. Jeg går nemlig stort set kun, med én type øreringe, nemlig Lina Christensens windows, som jeg på en eller anden måde, føler mig lidt nøgen uden.

Lina er min barndomsveninde og selv om jeg kender hende som en søster, er det aldrig lykkes mig, at komme med til et af hendes foredrag. Nu har hun simpelthen, planlagt et d.22 januar kl.18.30-20.30 og jeg skal med!

Lina har lige åbnet den smukkeste butik i  Læderstræde 13 i København. D.22 vil hun fortælle om sine smykker, den kreative proces og vise billeder fra hendes arbejdsophold på værkstedet i nordøst Thailand.

Måske det også var noget for dig? Du tilmelder dig på lina@linachristensen.com, måske vi ses!?

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *