Et lille mirakel

Se lige hvad der dukkede op, da frøken tø kom forbi, en lille stedmoderblomst – lidt hærget i kanten, men ellers helt intakt. Det kan da kun kaldes et mirakel, tænk en gang al den sne og frost, og alligevel er den klar med sine små fine blomster.

Gartner Per som jeg køber mine sommerblomster af, lovede mig at de ville overleve hvad som helst af sne og kulde – jeg troede ham egentlig ikke rigtig, men elsker blomster nok til at prøve – men Per du har sgu ret, de overlever! Og jeg glæder mig til at se mere som varmen kommer!

Bedre kan man næsten ikke starte ugen – og så kommer Stine om lidt, bollerne er i ovnene og vi skal lege med knapper – det bliver en god dag, jeg glæder mig! Ønsker også glæde og små mirakler til dig og din mandag :0)

11 Comments

 1. Pingback: Et lille mirakel

 2. Tina Løvstrøm Borch 10. januar 2011 at 11:41

  Det er da helt utroligt med al den sne og frost! Naturen er dejlig forunderlig, og så stærk, man ikke tror sine egne øjne!
  Hav en god dag med flere små mirakler:)
  Tina

  Reply
 3. Helle 10. januar 2011 at 13:20

  jeg bliver helt glad over dette mirakel af en blomst skønt for så er foråret på vej 🙂

  Reply
 4. Céline 10. januar 2011 at 14:19

  Jamen altså, Karen Marie.

  Det må ski da kaldes et mirakel også allerede nu!!
  I går da jeg var ned og ordne lidt have, fandt jeg under sne og grandnåle de første små grønne toppe af foråretsløg.
  KAn slet ikke få hænderne ned, der er håb forude 😉

  Ha en dejlig og hyggelig dag <3
  KNus Céline

  Reply
 5. Anne D 10. januar 2011 at 15:26

  Sikke dog en skøn forårsbebuder!

  Reply
 6. marianne 10. januar 2011 at 16:34

  super dejligt…. jeg selv gået og luret efter små tegn på forår i dag …. utroligt… sneen må ha’ isoleret 🙂
  kh♥

  Reply
 7. KirstenK 10. januar 2011 at 22:29

  Hold da op for en lille livskraftig blomst…det er da intet mindre end et mirakel!

  Reply
  1. Karenmarie 11. januar 2011 at 9:23

   Tina- Ja det er bare fantastisk og jeg kan se flere blomster i den is der ligge i kanten af potten, afatteligta t de kan overleve :0)

   Helle- Ja glad i den grad :0)

   Celine – Uh godt at høre at de er der lige under sneen, jeg har stadig for meget sne i haven til at se de små vidundere titte frem – men det kan altså anbefales med overvintrende stedmodere, dejligt optimistiske er de :0)

   AnneD – Ja mere end dejlig :0)

   Marianne – Jeg må spørge Per hvordan i alverden det kan lade sig gøre, men du har nok ret sneen har isoleret, han sagde godt nok at de ville overleve uanset frost osv. :0)

   KirstenK – Ja livskraft er da det rette ord :0)

   Reply
 8. stine Hoelgaard Johansen 11. januar 2011 at 10:26

  Hej kære Karen Marie,

  den lille forårsbebuder så jeg slet ikke da jeg kom ud til dig, havde nok for travlt med at komme ind ad døren og lege med knapper sammen med dig:)
  Tak for en skøn og god arbejdsdag. Sikke en fin lille knap-sag vi fik lavet i fællesskab. Jeg må indrømme at jeg var bombet da jeg endelig kom hjem. Nappede lige en lille “morfar” på divaneseren inden jeg skulle lave aftensmad.
  God dag til dig, knus Stine

  Reply
 9. fru sommer 16. januar 2011 at 2:07

  hvor er det vidunderligt ! mon ikke det er den lille hornviol/viola cornuta, der titter frem i din have ?
  vil fluks ud og fjerne sne og se om jeg er lige så heldig 😉
  kh fru sommer

  Reply
  1. Karenmarie 17. januar 2011 at 9:30

   Fru sommer – Jeg ved ikke havd det præcise navn er, men det er stedmodere købt i potter i efteråret, som skulle kunne klare vinter kulden :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *