Et halsrør og en vinder

Der er sket et mindre mirakel her i weekenden, jeg har fået strikke mit halsrør færdig, det tog mig godt nok næsten et år at udrette det mirakel, men bedre sendt end aldrig, ikk´!? Jeg er i alle tilfælde glad, det er vildt blødt og lækkert, perlestrik af to tråde Indiecita fra Filcolana. Og jeg kan godt afsløre at det var alt det lækre garn hos Tante grøn på håndarbejdsmessen i weekenden, som inspirerede mig så meget at jeg fik gang i strikkepindene, jeg er allerede i gang med et nyt lille projekt, hvad sker der lige med mig? Tror det må være alle de dejlig garndamer jeg kender, der har inspireret mig.

Så var der lige en vinder af et stk. pakkekalender og det blev nr.9 Lis Brink, så du skriver bare til mig og vi aftaler nærmere, kontakt@karenmarie.nu

2 Comments

 1. jane troelsen 4. februar 2013 at 15:52

  Woow hvad sker der med Karen Marie?

  Reply
 2. stine 5. februar 2013 at 11:55

  Sådan! du er færdig, troede en overgang at det først blev til næste vinter;))
  Og spændende hvad du nu er gået i gang med:)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *