Er du nybegynder og har du lyst til at brodere??

Broderi, embroidery, forsting

Jeg vil vildt gerne lære dig det! Og jeg lover dig, at du bliver helt broderi-lykkelig!

Hos mig får du nemlig min helt egen tilgang til frihåndsbroderiet, her er alle de håbløst forældede regler afskaffet, jeg har gjort det sjovt at brodere og let at lære. Jeg deler med kæmpe stor glæde ud af mine erfaringer, tips og råd med at male med garn!

  • Er du til luksus modellen, altså en hel dag fyldt med broderiteknik, inspiration, fif , råd og input på alle broderikanaler, så nup f.eks. en plads på INSEKTBRODRI D.28 SEPTEMBER!
  • Er du typen der helst vil se teknikken samtidig med at du får den forklaret, men du har slet ikke tid eller lyst, til at bruge en hel dag, så nup lidt tirsdagslykke og book en omgang TIRSDAGSBRODRI!
  • Vil du i gang på det lette måde, så snup en pakkeløsning og køb dit start-broderi-kit lige HER!
  • Skal du bare ha´ noget inspiration, så værsgo at tagen en helt gratis tur rundt i mit broderi-univers – TRYK LIGE HER!

 

 

 

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *