Enkel pynt med pigeoner

Der er elementer som skal indgå hos mig når det er jul, Pigeoner er en af dem! Jeg holder af at pynte med dem udenfor, hænge dem i træet til fuglene – og i år på voreslille juletræ. At pigeonerne de sidste dage har fået et fint hvidt drys fra oven, gør da bare indtrykket endnu smukkere.

i går havde vi besøg af min søn og svigerdatter og jeg skulle lige trylle en hurtig buket frem til bordet – det blev denne med gran, pigeonger på pind og et par tulipaner – en let og fin julebuket i en fart.

1 Comment

  1. Teresa 20. december 2010 at 13:17

    Ja, pigeoner er gode at pynte med. Her hos os bruger vi også granatæblerne. I år har jeg købt en spraylim og med to andre piger i huset skal nogle af dem nok blive fyldt med glimmer.

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *