Endnu en notesbog

Træt som et helt år, hovedet fyldt med to do lister og en lille følelse siddende på min skulder, der pipper om, at jeg er et lille hestehoved bagud…………..Hummmm, så her sidder jeg midt i dagens første overspringshandling, for jeg måtte lige vise jer den notesbog, jeg lavede i aftes. Trods de lange to do lister, kunne jeg nyde at lege med denne notesbog  – jeg skal nemlig holde kursus torsdag med en gruppe klub-pædagoger, og vi skal helt klart også lave forskellige typer notesbøger. Fik et dejligt tip af Anne Dorte, om disse notesbøger fra Tiger butikken, se hendes fine notesboger her. Notesbøgerne er fine, lette at arbejde på og man får en hel masse forærende med udtrykket, når udgangspunktet er en flot blank grøn flade. 

Dejlig dag til jer alle :0)

6 Comments

 1. Lis 18. maj 2010 at 7:53

  DEt var dog et fint resultat af din overspringshandling:) Dem kender jeg kun alt for godt;)

  Reply
 2. Anne 18. maj 2010 at 9:00

  Hvor er den bare fin! Jeg har selv købt en stak af de notesbøger, men jeg har beklædt dem med tapet. Kan man bare sy direkte ned i pappet??

  Reply
  1. Karenmarie 18. maj 2010 at 9:08

   Lis – Ja de dukker jo op med ret jævne mellemrum de overspringshandlinger, måske man skulle se dem som en vigtig del af arbejdet ;0)

   Anne – uh det lyder også rigtig fint med tapet på! Ja du kan bare sy direkte i pappet, det går fint :0)

   Reply
 3. Anne D 18. maj 2010 at 11:27

  Lækkert!! Både notesbog og det at lave en overspringshandling 🙂

  Reply
 4. sylvester 18. maj 2010 at 23:06

  Det er en rigtig fin notesbog nogle flotte farver der er sat sammen

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *