Endelig færdig

ja altså med collagen-opslagstavlen til den brochure jeg er ved at få lavet, der er blevet dimset frem og tilbage – tror jeg blev tilfreds ;0) Her til formiddag tog Anitta foto af den, så er første skridt klaret i brochure processen. Det er bare altid ualmindeligt tungt for mig at få mit materiale i søen, jeg går og går omkring den varme grød, så det føles skønt at første skridt er taget. Sidder lige nu og fejrer det med en kop kaffe, ikke ligefrem nogen stor fest, men dog en lille glæde over at collagen blev færdig, og så i øvrigt videre med resten af indholdet – pyh ha, godt jeg har en grafiker til at lave selve brochuren ;0)

11 Comments

 1. kardemomme 8. juni 2010 at 13:54

  Hei Karen Marie :))Det er en fryd å være innom bloggen din!
  Denne collagen var så herli og jeg har sittet og studert alle detaljer på den.Alt fra den fine fuglen av perler til den søte vannkanna i papirklipp. Og FOR en flott mobilveske du har laget!
  Jeg er helt enig i en kombinasjon av fler materialer er flott!
  Skinn og Libertystoff var helt nydelig! Du er heldig som har kreativitet som yrke og hverdag! 🙂
  Ha en fortsatt fin uke! Klem fra Kardemomme :))

  Reply
 2. Julia 8. juni 2010 at 14:15

  Hvor ser det dejligt kreativt og inspirerende ud. Det lyder som et spændende projekt med den folder. Held og lykke 🙂

  Reply
 3. Marina 8. juni 2010 at 17:27

  Hvor er den blevet flot og rigtigt meget netop dig synes jeg. Stort kram og held og lykke med resten af processen.

  Reply
 4. @nj@ 8. juni 2010 at 19:47

  Nøj, hvor lyder det bare spændende….Viser du ikke brochuren frem, når den er færdig. Jeg er vildt interesseret. 🙂

  Hilsen @nj@

  Reply
 5. Mette 8. juni 2010 at 20:14

  Hej Karen Marie!

  Det blev vel nok et fint og meget indbydende reslutat du kom frem til! Glæder mig til at se brochuren 🙂

  Kh. Mette

  Reply
 6. Hanne 8. juni 2010 at 20:40

  Hvor ser det godt ud.
  Kan godt nikke genkendende til det der med at trave rundt og rundt om de der kursusfoldere, inden der bliver gjort noget seriøst ved sagen;)

  Reply
 7. Anne 8. juni 2010 at 21:44

  Hvor fedt at se på! Den er en fryd for øjet og der er mange detaljer at gå på opdagelse i! Tak

  Reply
 8. Stine Hoelgaard Johansen 8. juni 2010 at 22:05

  Hej Karen Marie,

  hvor den blevet skøn…
  Lille rød klemme med kulørt bånd, fuglen lavet af en musling, SJOV broderiet og det røde papirklip som er tilføjet siden i går, super fint. Man kan bare blive ved med at sidde og kigge på alle detaljerne….
  Stine:)

  Reply
  1. Karenmarie 9. juni 2010 at 9:24

   Kardemomme – Tak hvor er det dejligt at du har lyst til at gå på opdagelse i collagen, glæder mig :0)

   Julia – Tak jeg kan godt bruge en masse held og lykke :0)

   ND! – I lige måde også en dejlig dag til dig, gid solen skinner lidt mere på dig end den gør her lige nu :0)

   Marina – Åh tak hvor det varmer at du synes den er lige mig, det jo lige det jeg så gerne vil have den skal være :0)

   @nj@ – Dejligt at du er interesseret, helt klart at jeg viser frem når den er færdig :0)

   Mette – Super at du kan li`collagen, det er jo til forsiden, så det skal helst vække nysgerrighed så der er lyst til at kigge videre :0)

   Hanne – Ja det er noget underligt noget at det skal være så svært, men dybest set er det angsten for at det ikke fungere, at man bliver “afvist” der stopper en – ja læs lige mig der! jeg må vel trøste mig selv med at jeg ikke stopper helt, men bare går lidt langsomt ;0)

   Anne – Åh hvor bliver jeg glad når du har lyst til at gå på opdagelse hos mig :0)

   Stine – der er vist en der er god til KIMSLEG hva!?? tak for ideen med broderiet, det blev ret fino! og har du også set din lille tryklåse ting er med – glæder mig vildt til at se Anittas foto :0)

   Reply
 9. Anette Lyskjær 9. juni 2010 at 10:57

  Altså Karen Marie…..nu har jeg bare fået vild meget lyst til at kaste mig ud i en inspiratons-collage-opslagstavle til mit værksted. Jeg må ha’ kigget alle min skuffer, kasser, hylder og mapper igennem og samle, samle, samle i bunke. En fantastisk idé til enhver kom-i-gang-seance – selv for en penselsholder som mig….så kære du – jeg smutter nu…har ikke tid til at sidde her med computeren i skødet. Tak tak tak for alle de super idéer der opstår i øverste etage,når man blog-rejser. Fantastisk og pøjpøj med brochuren du dejlige superkreawomansuperblogger ;-D ha’ en dejlig onsdag.
  knus Anette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *