En tidlig påske kanin

Har haft gang i et hyggeligt lille projekt sammen med Wenche, hun har strikket den sødeste lille kjole og jeg har broderet et lille mærke som dekoration, se kjolen HER. Jeg synes kaninen er blevet ret fin og den passer bare super på Wenches kjole. I det hele taget er ideen med at brodere små mærker, som kan syes på forskellige designs bare rigtig god, så jeg har lavet et nyt lille broderikit, hvor du kan få skabelonen til den fine kanin. Kittet kommer i butikken så snart postkortet lander i min postkasse. Se mine andre broderikit HER

3 Comments

 1. eva 6. marts 2012 at 18:10

  Super skøn kanin og super fed ide! 🙂

  Reply
 2. Maj-Britt 7. marts 2012 at 14:54

  Wow den er da lige til at blive ekstremt fristet til at kaste sig ud i broderi 😉 Glæder mig til at den kommer på webshop, for så skal jeg bare igang med det!!!

  Reply
 3. Hanne 10. marts 2012 at 16:49

  For hulen hvor jeg glæder mig til du kommer til vores strikkefestival. Jeg har sat et stort rødt kryds ved dine workshops og håber jeg er hurtig nok, når vi sætter tilmeldingen i gang :O)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *