En stjerne på Jagtvej

Ret impulsivt var jeg til foredrag på Jagtvej i aftes, 3 damer havde strikket et lille foredrag sammen “Love it or leave it”. Dorthe  talte om oprydning,  Lotte talte om personlig indretning, der fik vi en dejlig lille fantasirejse i vores eget hjem – interessant.

Så kom hun, den skønne kvinde jeg egentlig var kommet for at høre  Julia Lahme, hun fyldte rummet på et splitsekund, strålede og delte generøst ud af al sin begejstring og erfaring fra vores elskede blogland. Kunne mærke hvordan jeg rettede mig op i stolen, blæste hjernen ren og var modtagelig, som i suge, suge til mig af al hendes power ;0) Når man så ved hvor lidt den kvinde sover, ja så er det sgu bare mere end utroligt – hende vil jeg godt nok gerne lære noget mere af. Kan mærke hvordan nye tanker og energier stadig bobler i mit indre og det efter bare en lille smagsprøve – TAK for det Julia, du er godt nok en lille stjerne der stråler stort.

5 Comments

 1. Maria C 20. januar 2010 at 11:36

  Hørt hørt

  En fantastisk inspirerende aften …

  Reply
 2. En fugl i hånden 20. januar 2010 at 12:20

  Ihh, jeg ville så gerne have været med i går. dejligt at høre, det var en god aften.

  Hilsen drønmisundelig Helle

  Reply
 3. Ylva 20. januar 2010 at 13:04

  hejhej! Jag lånade lite bilder av dig till min blogg, gillade din förvaringslösning till pappersrullarna. Bilderna är givetvis länkade tillbaka hit. Hoppas det är ok!
  /Ylva

  Reply
 4. Dorthe Mey Jensen 20. januar 2010 at 15:36

  Dejligt at se dig igår! Og du har fuldstændig ret hende Julia er super inspirerende – må hellere komme på blogworkshoppen… :o)

  Dejligt at læse folks blogs her bagefter – dejligt med lidt ny indspark!

  Håber at se dig igen i fremtiden!

  KH Dorthe

  Reply
 5. Gitte Jul 21. januar 2010 at 15:28

  Jeg var der også og er helt enig med dig. Jeg begyndte straks at blogge igen.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *