En pakke, en pakke der kan snakke

Om ikke andet så en pakke Benedicte/Kardemomme og jeg har snakket rigtig meget OM, man kan vel næsten kalde det for en lille føljeton med den pakke, som måtte gå så grueligt meget igennem før den nåede over Kattegat og helt frem til min dør i aftes.

Forventningerne var store og med rigtig god grund – det er en FANTASTISK pakke Benedicte har lavet til mig, TUSIND TAK for den! Hvor er det dejligt sådan at kunne bytte sig til smukke stoffer, flakoner og broderier. Selv indpakningen var fin og helt uden på pakker var der små billeder klistret på – virkelig en pakke der var værd at vente på. 

Se lige dette skønne broderi! Det forstås at mit fredags humør er helt i top – ønsker også dig en dejlig fredag og påskeferie for de heldige!

3 Comments

 1. Kardemomme/Benedicte 26. marts 2010 at 11:45

  Hei Karen Marie :))Du aner ikke hvor glad jeg er for at pakken endelig kom fram til sin rettmessige eier i søsterlandet.
  Huff! var jo redd du skulle tro at jeg ikke hadde sendt deg noen pakke også..Men endelig kom den altså frem. Og jeg er glad du likte tingene. Vet jo at vi liker mye av det samme så jeg håpet jo at jeg skulle treffe blink. Kos deg videre med de nye stoffene og så får du ha en fin helg. I morgen reiser jeg og datteren på jentetur til Drøbak som ligger ved sjøen. Blir borte et par dager og så reiser vi på fjellet med familien uken etter.
  Ha en flott påske med familien du også! Stor påskeklem fra Benedicte :)))

  Reply
  1. Karenmarie 26. marts 2010 at 16:01

   Kære Kardemomme/Benedicte – Ja jeg ved du har været ved at gå ud af dit gode skind over at den pakke ikke kunne finde vej til mig. At jeg kan li` sagerne kan du være sååå sikker på – endnu engang tusind tak :0)
   Rigtig dejlig ferie til dig og familien, Knus karen Marie

   Reply
 2. anne 26. marts 2010 at 19:55

  Ååååååå,det var flott pakke!
  Det blir noe å kose seg med utover våren. :o)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *