En midaldrende kvinde i min seng

Vågnede op med en midaldrende kvinde i min seng her til morgen, sådan helt tæt inde under huden! Vidste godt, at jeg ville møde hende da jeg gik om et skarpt hjørne i går, men fik bare ikke sagt sådan ordentlig goddag, fordi min dejlige familie tryllede den ene dejlige overraskelse, efter den anden frem. Da jeg gik i seng havde jeg ikke lige et billede af, at jeg skulle ligge i ske med hende allerede i nat. Men sådan er det vel med skarpe hjørner, de føjer nye begrebet til ens liv, i dag er hun så en ny ven i mit.

Jeg tror sgu jeg tager det oppe fra og ned, det virker som om vi ligner hinanden ret meget, fine grå stænk fordelt med løs hånd, et par kilo for meget de forkeret steder og rigeligt med “smile rynker”. Mon ikke jeg gør klogest i at tager hende under armen og med ud i livet, værre kan det jo heller ikke være !?? Jeg vil inviterer hende med på arbejde – op på værkstedet og pakke, og så videre til en dejlig fotodag med 2 skønne unge damer.

PS. Hvis du har gode råd til mine første dage som midaldrende, så sig`endelig frem, jeg tager imod med kyshånd ;0)  jeg skulle jo helst klare det sådan nogenlunde anstændigt ikk`!??

21 Comments

 1. Rikke 7. februar 2011 at 9:40

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen :o)

  kh Rikke

  Reply
 2. Helle 7. februar 2011 at 9:54

  tillykke med fødselsdagen 🙂 hilsen en der også er født i 1961 🙂 ps jeg farver mit hår haha

  Reply
 3. Tina Løvstrøm Borch 7. februar 2011 at 9:54

  Og du er så en af den slags, hvor man er i tvivl om, hvilket rundt hjørne, det er, du runder!!
  Eller også er det fordi, jeg selv bliver ældre og ikke lægger mærke til at omgivelserne også får smårynker og grå stænk;)
  TILLYKKE med dagen:)
  V.h Tina

  Reply
 4. Mette 7. februar 2011 at 10:02

  Stort tillykke med fødselsdagen og din nye bedste veninde:-)

  Reply
 5. Annette 7. februar 2011 at 10:10

  Hjerteligt tillykke med fødselsdagen.
  Sikke et herligt indlæg – jeg tror også, det er en god idé at tage hende under armen, hvem ved, måske kan I lære lidt af hinanden ;o)

  Reply
 6. Sofie 7. februar 2011 at 11:15

  Tillykke med fødselsdagen! Har endnu ikke mødt min midaldrende veninde, så har ikke så mange gode råd, men det lyder sgu som om du har meget godt tag i hende 😉
  Ha´en skøn dag!

  Reply
 7. Loppe 7. februar 2011 at 11:18

  Til lykke!

  Reply
 8. Pingback: En midaldrende kvinde i min seng

 9. Britta 7. februar 2011 at 14:50

  Tillykke med fødselsdagen! Det lyder som en dejlig veninde du der har fået dig 🙂

  Reply
 10. stine Hoelgaard Johansen 7. februar 2011 at 21:06

  Kære smukke Karen Marie

  Endnu engang et STORT tillykke herfra. Tak for en dejlig 1. dag, i dit midelaldrene liv:) Det har som altid været fantastisk at være sammen med, arbejde med, snak og fnise med en livskloge kvinde som dig.

  Masser af knus herfra Stine:)

  Reply
 11. Marie-Louise 7. februar 2011 at 21:22

  Tillykke :-)Det lyder som om det ikke er så galt endda:-D

  Reply
 12. Hanne 7. februar 2011 at 22:53

  Stort tillykke til dig ,Karen Marie.
  Håber du og din nye veninde kommer rigtig godt ud af det med hinanden….det er jo ikke sådan en veninde man nemt slipper af med igen 🙂 – ´Det er iøvrigt bare så dejligt, når familien laver overraskelser..KH Hanne

  Reply
 13. KirstenK 7. februar 2011 at 23:12

  Jamen… tillykke med fødselsdagen… Min ældste kreaveninde er 86 og hun siger der er flyttet en dame ind hos hende der går og forlægger hendes ting…Det er vel ikke hende der er flyttet ind hos dig også:-)

  Reply
  1. Karenmarie 8. februar 2011 at 9:53

   Kære Alle – tusind tak for alle de dejlige hilsner :0) Og Kirsten, jeg tror måske min nye veninde er beslægtet med den dame du taler om – i går glemte jeg en af de ting der skulle fotograferes, så jeg måtte køre tilbage til Rødovre lige da jeg var landet – jeg håber ved gud det er en meget fjern slægtning, for eller går jeg da nogel meget tunge år i møde, hvis jeg allerede nu er begyndt at glemme big time ;0)

   Reply
 14. LisBethLys 8. februar 2011 at 19:07

  Tillykke! Du har da den helt rigtige måde at se på alderen på! Det er en skøn måde, du får det formuleret på!

  Reply
 15. Marina 9. februar 2011 at 15:08

  Å Karen Marie hvor er det smukt skrevet. Kæmpestore tillykke kram til dig dit skønne menneske.

  Reply
 16. Vian Hviid 10. februar 2011 at 14:13

  Hej KM
  Jep -sådan skal det lyde, bare tag hende ind, hun er helt ok, og hun er en god undskyldning for at tage det roligt ind imellem… Og hvilken kvinde vil ikke gerne se så godt ud som os, når hun bliver 50?
  Knus Vian

  Reply
 17. Lina 11. februar 2011 at 8:43

  Skønt at høre der er en der venter på os….kommer snart efter dig
  Tænk vi stadig følges ad… 😉

  Reply
 18. anette lyskjær 12. februar 2011 at 17:11

  Kæreste Karen Marie.
  Alder er jo kun et tal….det trøster jeg mig med utallige gange, og man kan jo sige: hvad er alternativet?
  Når bare man holder gang i nysgerrigheden og eventyrlysten (på flere planer), så er det ikke så slemt.
  Tillykke til den midaldrende kvinde i din seng ;D fra en ligesindet!

  Reply
 19. Louise 18. februar 2011 at 4:01

  Hej Karen Marie … Jeg er tilfældigt væltet ind på din blog – søgte på neon akrylmaling!?
  Jeg har nu mæsket mig i lækre ideer og spændende skriblerier – fantastisk!! Helt på højde med de fantastiske dage, hvor Bolig Magasinet og Bolig Liv dukker op i postkassen.
  Jeg havde i første omgang ikke hæftet mig ved dit fødselsår, men gik uden videre ud fra, at vi var nogenlunde jævnaldrene – jeg er 33 år. Men så klikker jeg ind på denne tråd og ser, at du i virkeligheden er lidt ældre end jeg – enten er billedet øverst nogle år gammelt eller også holder du dig UTROLIGT godt.
  Jeg håber du havde en rigtig god fødselsdag.

  Meget sene hilsner fra mig

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *