En lille lækker løveunge

Foto Anitta Behrendt

Se lige Berta her som løveunge – jeg synes hun er lige til at spise – og rigtig farlig ser man straks med de klør. Jeg har syet dragten, hætte og luffer efter Onion mønstre og tilføjet, hale, kløer, øre og manke. Manken er gimpet og der er sat filtede uldtotter ind imellem. Sagen er nogle år gammel, men stof og garn er også fra Onion.

Foto Anitta Behrendt

Her er luffer og hale lidt mere tydelige – kløerne er kraftig uldfilt.

8 Comments

 1. Pingback: En lille lækker løveunge

 2. Maria 24. februar 2011 at 10:17

  Sikke en sej løve! Ü

  Reply
 3. Maiken 24. februar 2011 at 10:27

  Ehj, hvor er hun en fin lille løve! Rigtig skøn dragt med gode detaljer….

  Jeg har været ved at presse Ingrid ned i bi-dragten fra sidste år, men må erkende at den liiige er i det mindste, så nu er jeg lidt på udkik efter hvad hun så skal være (og hvad jeg kan overskue at sy i år). Nå ja, og hvad hun vil finde sig i at have på. En løve ville være et godt bud. :o)

  Reply
 4. Marina 24. februar 2011 at 11:19

  Å hvor er hun skøn. Kløerne minder mig om nogen jeg lavede af vanter til et kattekostyme en gang, men dine er selvfølgelig finere…

  Reply
 5. Mette 24. februar 2011 at 11:57

  Hvor er det en fin løve. Jeg har været meget i tvivl om min mindste skulle være løve eller isbjørn. Den store skal være Pippi:-) Nu er der købt ind til isbjørn….men nu bliver jeg da i tvivl….dog er det noget med at udklædning skulle være godt for børns udvikling, så måske jeg bare også skal lave en løve???

  Reply
 6. stine Hoelgaard Johansen 24. februar 2011 at 13:44

  Kære Karen Marie

  Den fotodag kan jeg godt huske. Det var sådan nogle super fine fastelavnsdragter du havde lavet og hun var så kær den lille løveunge. Mens min Folke slet ikke ville have sit super flotte ridderkostume på, den frækkert:)
  Tilgengæld glæder han sig til at have det flotte edderkoppekostyme på som du havde syet til Halloween.

  Knus Stine

  Reply
 7. Teresa 4. marts 2011 at 10:43

  Godt det ikke er en farlig en af slagsen… Næste år kunne du måske gå videre til et af savannens andre dyr: Giraffen! Jeg har simpelthen så mange, der kommer ind på min blog i øjeblikket ved at søge på sy giraf.

  Reply
 8. Pingback: Gør-det-selv fastelavnskostumer til børn - JuniorBusiness

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *