En kop fuld af forår

Når julen er pakket godt og grundigt ned og alle vindueskarme igen er tomme, kalder alt på forår hos mig, så er det ind med hyacinterne, perlehyacinterne og alle de andre smuksakker. Her har jeg skyllet lidt jord af hyacintløget og sat det i en fin kop, lidt fornyelse skal der jo til ;0)

Ps. må altså tilstå, at alt jul endnu ikke er pakket væk her hos mig, jeg er et frygteligt nølehoved med at få lagt i kasser og æsker – men pyt der skal forår til alligevel ;0)

2 Comments

 1. mette b 6. januar 2011 at 12:46

  Jeg er også kommet i forårshumør og har fundet pasteller frem og har sat blomster i små hvide krukker. Og det, selvom sneen ligger derude endnu – men den lysner også så fint 🙂

  Klem

  Reply
 2. Marina 7. januar 2011 at 1:02

  SÅ hyggeligt og en fin lille vinterhyggelig ide.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *