En hel bunke kaniner

Er lige landet i min postkasse og de er bare blevet så super fine, ja en gang imellem må man vist godt rose sig selv lidt ikk´!? Så nu skal der pakkes kit, hvis du har lyst til at brodere en kanin, så se det nye kit i shoppen! Du kan se mærket syet på en fin strikket kjole, hvis du besøger Wenche og du kan oven i købet også få opskriften!

4 Comments

 1. Groovymama 13. marts 2012 at 19:56

  Hold nu op hvor er de skønne, de kaniner….jeg skal da vist lige et smut forbi shoppen.

  kh
  Trine

  Reply
 2. Mia 13. marts 2012 at 20:51

  Sikke fint! Ville passe godt til min datter, som har en tøjkanin, der har det poetiske navn Stjerneglimme. Må eje kit.
  Kh. MiA

  Reply
 3. Marina 15. marts 2012 at 17:35

  Simpelthen SÅ skønne. Elsker dem. (og låner lynhurtigt lige et billed til link, det er ok ikke?)

  Jeg har iøvrigt lige hittet mine fuglebure fra sidste forår i gemmerne og de er stadigt fine så det kan være jeg viser dem frem i næste uge, selvfølgelig med link til dine julekugler, der stadigt er langt mere gennemførte og perfekte end noget jeg kan lave.

  Forårsklem

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *