En duft af sommer

Stine og jeg har leget sommer her den anden dag – vi var i Rørvig og det var solen også , så på billederne er det en dejlig varm sommerdag. Du ved det sikkert, men der er en masse snyd og humbuk med i spillet når man styler til foto, så at sneen stadig ligger bag os på græsplænen, det vil ingen fornemme, når de ser vores sommerbilleder.

Savner du også sol, forår og varme – for det gør jeg! Men der er små mirakler at finde, små snif af den savnede sommer. Sad faktisk i går i en lun krog og drak kaffe med en kær veninde, og solen bare skinnede ned på os. Og lukker du øjnene, snuser til en perlehyacint og drømmer lidt, ja så er den alligevel ikke så langt væk den sommer. Jeg glæder mig :0)

5 Comments

 1. Kardemomme 17. marts 2010 at 13:55

  Hei Karen Marie! I dag tar jeg lunsjpausen min her på nettet.
  Javisst er det mye juks når det kommer til styling av fotografier.
  Man skaper jo illusjoner men det synes jeg er helt greit.
  Og illusjonen om sommer tar jeg gjerne i mot. Jeg lengter så utrolig til det skal bli så varmt at jeg kan ta med kaffekoppen ut på trappa på morgenen og rusle barbeint rundt i gresset.
  I går gjorde jeg klar pakken til deg men får ikke sendt den før i morgen. Jeg gikk tom for brun tape til pakken så det må ordnes i dag. Jeg sender den i lunsjen i morgen og er vi heldige har du den i postkassa lørdag morgen. De sekskantede lappene du har sydd var flotte. Fint med noe annet enn de vanlige firkantene som jeg alltid setter sammen. Ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  Reply
 2. Stine Hoelgaard Johansen 17. marts 2010 at 20:39

  Hej Karen Marie,
  selv tak for sidst.
  Hvor er det godt at jeg nu også kan få en kommentar fra dig i ny og næ;)
  Prøv og kig ind på min blog i morgen. Der kommer et indlæg om den lille butik/kunstner som jeg har ævlet om i så lang tid.
  Knus og god aften:)

  Stine

  Reply
 3. Kardemomme/Benedicte 18. marts 2010 at 9:56

  God morgen :)Gjett om jeg gleder meg til å se boken :))
  Kan nesten ikke vente! I dag skal jeg spise middag med en venninne så jeg kommer sent hjem. Kommer til å sitte og tenke på at det kanskje ligger bok til meg når jeg kommer hjem 🙂
  Pakken til deg ble sendt i går ettermiddag ved 17.00-tiden.
  Håper den rekker fram før helgen :)Tror ikke det skal ta mer enn et par dager over.Er så spent på om du vil like den.
  Ha en fin dag! her i Oslo er det gråvær i dag men hva gjør vel det når kontoret er varmt og godt og kaffen er klar 🙂
  Klem fra Kardemomme :))

  Reply
  1. Karenmarie 18. marts 2010 at 14:11

   Kardemomme/Benedicte – Ja jeg håber den kommer i dag og selv glæder jeg mig også til en pakke fra Norge en af dagene :0) Håber du får en hyggelig middag med veninden :0)

   Reply
 4. claus dalby 19. marts 2010 at 1:48

  Kære Karen Marie,

  Hyggeligt at støve rundt på din blog. Skønt billede af perlehyacinterne. Vi ses.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *