En dejlig mail

jette brodere fladsting

Har brugt mine sidste dage under dynen, med lige dele te og papirservietter inden for rækkevidde og hvad tikker ind i min mailbox? En dejlig mail fra Jette, som var med på broderiworkshoppen i lørdags. Se her hvad Jette skrev “Kære Karen Marie. Tak for en inspirerede dag, her er det færdige resultat,  jeg har nærmest syet siden jeg kom hjem……..” vedhæftet var et billede af Jettes fantastiske broderi.

Jettes blomster broderi

Hvor blev jeg bare glad og stolt, tænk at en kursist, efter en dag på workshop kan brodere så helt og aldeles smukt! Det skal altså lige tilføjes at Jette har broderet rigtig meget stramaj, men aldrig har jongleret med de frie sting – så sejt!

Tak for mail og foto Jette!

Ps. Flere fine broderier fra workshoppen følger for Jette var absolut ikke den eneste der tryllede med stingene, men nu kalder min dyne på selskab :0)

PPs. Får du også lyst til at lære at broder, så er de næste broderiworkshops er d.20 april og d. 4 maj, du kan stadig nå at få en plads! se mere HER.

 

4 Comments

 1. maj 19. marts 2013 at 11:14

  Smukt!
  Sikken dejlig mail at modtage på sygelejet :).
  Jeg håber at du er på benene igen, og at forårsvejret snart titter frem og befrir os alle fra snot og sygdom for denne gang.

  Reply
  1. Karenmarie 19. marts 2013 at 11:18

   Maj – Ja i den grad dejligt! Jeg gør alt hvad jeg kan for at blive super frisk i en fart for min familie og jeg drager foråret lidt i møde, med en lille rejse til Paris :0) Men jeg er også på holdet der krydser fingre for, at det forår snart for lov at befri og for mere sne :0)

   Reply
 2. Birthe 20. marts 2013 at 8:36

  Hej Karen Marie
  Jeg sidder her og glæder mig over, at der er så godt gang i dine kreative broderi-workshops – jeg har jo selv været med og det er SKØØØNNNTTT! En hel dag at fordybe sig i broderi – jeg er sikker på, at det har samme effekt som meditation og wellnes – man fyldes simpelthen med ro og glæde af at være på dine hold. Jeg glæder mig MEGET til næste gang. Mange kærlige tanker fra Birthe, Grenå

  Reply
  1. Karenmarie 20. marts 2013 at 9:22

   Birthe – Tusind tak skal du ha´, det er nogle virkelig dejlige ord du sætter på broderi-glæderne. I lige måde, glæder mig også til du kommer igen :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *