En ære at brodere her

Ja altså her på Annes smukke textil tryk! Anne Nowak og jeg er i gang med noget sjovt, hvad det bliver til ved vi ikke rigtig, altså ikke andet end at det bliver fedt – det kan ikke blive andet med så smukke tryk! Nu vil jeg sætte mig i sofaen med et glas hvidvin og lege! Håber også fredags nydningen har ramt dig og, at den blive lige som du ønsker den!

Vidste du i øvrigt at Anne lige er begyndt at holde workshops, hvor du kan lære at trykke på textiler, kæmpe fedt – se lige HER!

Ps. Min Give away, vind en workshop – du kan nå det endnu – kig HER, jeg trækker lod d.4!

3 Comments

  1. Marie-Louise 30. september 2011 at 20:40

    Det ser top lækkert ud Karen Marie.
    God weekend.

    Reply
  2. Pingback: En ære at brodere her

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *