Edderkopper og hekse

Blev ringet op af Godmorgen Danmark i går, om jeg ville lave nogle halloween kostumer til fredag morgen. Hu, hej så blev jeg da lige begravet i edderkopper og hekse kluns, og jeg har en underlig følelse af, at der måske er krøbet et par edderkopper ned i min mave også ;0) Men altid sjovt med nye opgaver, så i kan godt regne med noget uventet halloween inspiration, i løbet af den næste uge. Heldigvis fik jeg en dejlig bunke materialer fra CChobby, ind af døren i aftes, så nu kribler det for alvor på mit arbejdsbord.

Jeg er startet med edderkoppen, her kan du se spidsen af et ben – flere detaljer følger når jeg er lidt længere med kræet.

4 Comments

 1. Mette 21. oktober 2010 at 9:15

  Hvor spændende og uhyggeligt! Giv et praj når det kommer i godmorgen danmark, det SKAL jeg da se!

  Reply
 2. Sofie 21. oktober 2010 at 10:51

  Aj – godt gået! ja sig lige til hvornår det kommer! Jeg kan se det på Sputnik 😉

  Reply
 3. Sara 21. oktober 2010 at 10:53

  uhh,,, det ser uhyggeligt spændende ud 🙂

  Reply
 4. Susanne 21. oktober 2010 at 13:38

  Ser sørme spændende ud…jeg følger også med 😉

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *