Dyr på rejse

Jeg har sendt mine dyr på rejse, på rejse ud i verden, ud og prøve deres små  ben og vinger af. Som en hver anden mor, sender jeg dem mange kærlige tanke og håber de må klare sig godt derude i den store farlige verden. Mon der er nogen der vil lege med dem, kysse dem god nat, holde dem i hånden når det går op af bakke, betro sig deres inderste hemmeligheder, kan de mon se charmen i deres små særheder?? Det vides ikke, jeg må bare give slip og lade dem leve deres eget liv, så det gør jeg.

Der er heldigvis et fint hus til dem, de kommer i farlig fint selskab med store dygtige designere, smukke ting og sager. Rigetta Klint skal med vanlig sikker hånd, nok give dem de bedste og smukkeste omgivelser at boltre sig i. Jeg glæder mig til omkring d.15 oktober, for der kan mine små dyr, ses og købes som sykit i Slowfashionhouses nye håndarbejdsbutik.

5 Comments

 1. Anne D 8. oktober 2010 at 8:06

  God rejse til dem. Vi fik jo et smugkig da vi havde broderidag, og jeg er sikker på at de nok skal finde en krammefavn et sted 🙂

  Reply
 2. Dorthe 8. oktober 2010 at 13:00

  Ej hvor er de altså kære ;-)Kan vi da slet ikke få kov at købe dem i DK??

  Reply
  1. Karenmarie 8. oktober 2010 at 16:55

   Anne D – Åh hvor godt du tænker de nok skal klare sig :0)

   Dorthe – Jo de kommer også her på min kommende blog shop – når den altså lige kommer op at køre ;0)

   Reply
 3. Birthine 9. oktober 2010 at 19:11

  Godt gået Karen Marie, held og lykke med dette nye eventyr 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *