Dims med dims på

Godmorgen onsdag, en tur ind på værkstedet og kigge på den opslagstavle-collage jeg startede på i går. Et af de projekter der tager tid og adskillige forsøg før den er i skabet. Så jeg flytter den ene dims frem og dem anden tilbage, igen og igen. Egentlig dejligt arbejde, jeg kan faktisk rigtig godt li` at få alle de små delelementer til at fungerer sammen til en helhed – men det tager tid. Jeg laver forside til en ny brochure, som skal sendes ud til institutioner, så jeg synes også det er ret vigtigt arbejde. 

Når man (læs jeg) samtidig er super perfektionistisk og gerne vil have det til at se mega krea ud, signalere præcis hvad mine kurser indeholder og hvem jeg er – ja, ja, ja så er der nok et lille stykke vej endnu ;0) Tror det er tid til en dejlig varm kop the, før jeg dimser videre!

2 Comments

 1. Mette 2. juni 2010 at 8:17

  Godmorgen Karen Marie!

  Det ser allerede (på “skitsestadiet”) spændende ud herfra, så det lover godt!

  Rigtig god dag til dig!

  Kh. Mette

  Reply
 2. Vian Hviid 3. juni 2010 at 15:06

  Hej KM
  Synes det tegner ogdt. Er sikker på at den sidder “lige i skabet” om kort tid…
  Knus Vian

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *