Det inspirere mig #1

Sidder her i min sommerhus stue, hører vinden suse i træerne og kan mærke efteråret sniger sig ind på mig. Ferien er tæt på at være slut, snuden skal rettes op fra bogen, der skal gang i bloggen, i workshops, i vores nye bog og alle de andre spændene projekter. Tror jeg har brug for inspiration, så her kommer lidt lækkert til øjet! Blomster er til evig tid en kæmpe inspiration for mig, deres farver, former, struktur, udtryk og lækkerhed i det hele taget – se bare disse Stjerneskærm – mums!

Vidunderlige farver – jeg får lyst til at brodere når jeg ser deres sprødhed!


Yndige, yndefulde og i den grad værdige til at flankere min “god weekend hilsen” til dig!

2 Comments

  1. Pingback: Det inspirere mig #1

  2. Anne D 19. august 2011 at 14:19

    “sprødhed”, det er et rigtigt godt ord. Jeg er vild med stjerneskærm og har lige plantet dem i min lille have.

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *