Det for børn!

Roskilde børnebibliotek inviterer til krea hygge på tirsdag d.22 feb.!  Så er du den lykkelige ejer af en vinterferie i næste uge, bor i Roskilde eller omegn, kender en ung dame på 8-12 år, som elsker hårpynt?? ja så er der en oplagt mulighed for at jonglere med de kreative ideer og kigge forbi biblioteket imellem kl.13-16. Vi skal lave hårpynt og jeg kan bare sige jeg glæder mig, måske vi ses!??

Nu vil jeg gå ind og trylle lidt flere ideer frem og glæde mig over, at der er fredags – kærestehygge i sigte! skøn weekend til jer alle :0)

3 Comments

 1. Sarah 18. februar 2011 at 12:09

  De ser meget fine ud, desværre er min datter endnu for lille, men synes det er et virkelig fint projekt.
  Held og lykke med udførelsen.

  Reply
 2. Pingback: Det for børn!

 3. Maria 18. februar 2011 at 14:34

  Pokkers – det ville min datter have elsket. Men desværre er hendes vinterferie i denne uge, til trods for at vi bor i Roskilde.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *