Det en dille

Og det er pæn en af slagsen – pudsigt når en dille breder sig som en steppebrand fra land til land – en af de nyere er Masking Tape eller Washi Tape fra Japan. Jeg er også røget på den, vildt som man pludselig kan synes noget er kæmpe sejt – at man bare må eje noget af det skønne tape!

Her er en shop med et ret stort udvalg, hvis du lige står og mangler – mit er “bare” købt på Østerbro (Normann og Rambow på Østerbrogade), men det gør det på ingen måde ringere – glææææder mig til at lave sager med det!

Ps. Små sættekasser er perfekt opbevaring til de små ruller tape – CChobby har den du ser på billedet (den er vist egentlig født med glaslåg, men mit er bare væk;0)

Update! Kirks Bazaar i Vanløse, har også et ret fint udvalg!

8 Comments

 1. fru sommer 6. april 2011 at 8:44

  – og hvilken dejlig dille. jeg nyder stadig mit pink tape*juletræ på væggen, som jeg ikke nænner at pille ned. (måske jeg bare skulle lave et forårstræ i stedet ?)
  god onsdag fra fru sommer

  Reply
 2. Marina 6. april 2011 at 9:50

  Glæder mig til at se hvad du finder på.

  Reply
 3. Pingback: Det en dille

 4. Anette Stokholm 6. april 2011 at 11:13

  Den er jeg også på…! Har allerede brugt formuer! 🙂

  Reply
 5. Anette Stokholm 6. april 2011 at 11:17

  PS de har også et ret stort udvalg hos
  Tutein & Koch A/S Farvergade 8

  Reply
 6. Anne-Sophie 6. april 2011 at 20:24

  Jeg elsker pænt tape! synes det er fuldstændigt vidunderligt og klistrer på alt hvad jeg kan komme i nærheden af.

  Reply
 7. jette hvornum andersen 7. april 2011 at 15:40

  Hej Karen. Jeg nydder at læse dine små ting fra dit værksted.
  Nu prøver jeg på denne måde, Jeg har lige arvet en overlocker af model elna 704 DEX PLUS. Men…. mangler en brugsvejledning. Har ringet rundt. Måske var der nogen der lå inde med sådan en. hilsen Jette

  Reply
 8. Marie-Louise 7. april 2011 at 17:14

  Jaaaa, den er jeg også på Frk NØ har også nogle fine nogen af slagsen.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *