Designpiger, leoparder og børnenumser

Lige en kombi efter mit hoved! Hummm tænker du nok!? men altså, i denne uge startede mine designpiger og efter en pause er der ting der bliver lidt tydelige end de plejer at være. Jeg underviser jo på Lines værksted og indrømmet, jeg er jo stor beundrer af hendes stil og fantastiske detaljer ud i syning, elsker simpelthen at se hende arbejde, mens jeg går og underviser.

Før jul tryllede Line med sine skønne leo sweats. Jeg havde følelsen af, at de levede deres eget liv der på bøjlerne over bordene, hvor mine tøser gik og tegnede nye mønstre – hver gang jeg kastede et øje i den retning var der født en ny mini leo. I går var der gang i babybukser i den fedeste stil, ikke til at stå for. Heldigt for mine designpiger, at de får lov at blive undervist i sådan et inspirerede miljø, hvor Line tryller den ene skønhed efter den anden frem. Super dejligt for pigerne at se hvad man kan drive det til!

Ps. Der er stadig ledige pladser på mine designhold, smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu, hvis du kender en ung dame, som vil lære at sy og designe!

….og glemte da at nævne, at er du ejer af en babynumse, så er der vist plads på Line onsdags syskole!

1 Comment

  1. line galst jørgensen 17. januar 2013 at 12:14

    karen søde marie, jeg bliver altså helt rørt!! Tak for de fine fine ord!

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *