8 Comments

 1. Camilla K 16. november 2012 at 13:44

  Jeg glæder mig i hvert fald meget til at modtage dem jeg har bestilt.

  Reply
  1. Karenmarie 16. november 2012 at 13:51

   Camilla – Ja de ligger i bunken på vej mod posthuset :0)

   Reply
 2. Marthe 16. november 2012 at 14:54

  Hej Karen Marie. Dine børne-broderi-kit er simpelthen herlige, og jeg har netop bestilt et (på min mands pay-pal konto) til min niece i julegave. Sådan en god idé med de kits.
  Kh Marthe

  Reply
  1. Karenmarie 16. november 2012 at 15:01

   Marthe – Tusind tak skal du ha` – ja din bestilling er lige tjekket ind her hos mig, men den ryger altså først afsted på mandag :0)

   Reply
 3. Marie-Louise 16. november 2012 at 17:52

  Min mor manglede gaveideer til min ældste datter, så hvad var mere nærliggende end at sende hende et link til de geniale kits, du har lavet. Så nu er der en pige, som bliver MEGET glad juleaften. Hun taler meget om, at hun også vil lære at brodere efter jeg var på workshop. Så kan hun jo starte der, og så må hun have et kursus, når hun bliver lidt ældre. Det ville jo også være en super gave til barnet, der ikke ved, hvad hun skal ønske sig. 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 19. november 2012 at 14:04

   Marie-Louise – Skønt at du har lyst til, at din datter skal udfolde sig med broderi :0)

   Reply
 4. Marina 17. november 2012 at 17:17

  Så skønt.

  Vi har broderet som gale på vores hjemmefiltede uldbolde og det er sjovt. Vi kommer med en hel lille samling af ideer hvor de kan bruges her i november og december. Jeg har haft Mathilde ind over ideudviklingen og som altid når hun og jeg leger ideleg sammen er listen laaaang og vi når næppe det hele i år.

  Jeg har lige lagt grund ideen op med link til din shop.

  Hav en dejlig dag.

  Reply
  1. Karenmarie 19. november 2012 at 14:03

   Marina – har været forbi og kigge, så smukke! og tusind tak for link, du kære :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *