Der lå den så helt glemt i skuffen….

Altså min model karriere, som i kan se startede den ret tidligt og man må da sige at mine strit ører virkelig gjorde sig på foto – hi, hi. Var på jagt efter nogle gamle postkort da jeg pludselig faldt over denne sjove gamle brochure fra Brugsen, hvor min søster og jeg var modeller. Min far arbejdede som reklametegner for Brugsen på det tidspunkt, så han har nok synes at hans dejlige døtre lige passede til den symaskine ;0) og min senere karriere taget i betragtning, så havde han jo ret min dejlige far, model potentiale eller ej!

Ps. Benytter lige lejligheden til at lufte et behov! Søger faktisk i disse dage efter brugte symaskiner til mine design hold, så skulle du have en på lager, som du vil sælge/donere så er vi de glade aftagere!?

11 Comments

 1. line galst jørgensen 13. juli 2011 at 9:20

  århh du er nuttet:-)
  De har Far har jo spået helt rigtigt må man sige!
  Knus Line

  Reply
 2. Pingback: Der lå den så helt glemt i skuffen….

 3. betine 13. juli 2011 at 16:57

  Hi hi – hvor er det skønt!

  Jeg har en Bernina Bernette, der gerne vil have et nyt hjem… Den trænger til noget olie og måske et lille tjek, men er fin ellers… Den donerer jeg gerne.

  Kh – Betine.

  Reply
  1. Karenmarie 13. juli 2011 at 18:28

   Line – Tak for i dag, hyggeligt! Og ja der ramte den gamle sørme plet! :0)

   Betine – Jamen fantastisk, takker KÆMPE! :0)

   Reply
 4. Marianne Wittorff 14. juli 2011 at 0:15

  Shit! Jeg troede først, det var en dreng. Hihi 🙂 Håber ikke, du tager det fortrydeligt op! Først senere så jeg fingerringen.
  Min mor havde en Major i de år, sikkert lokket af jer søde tøser på billedet.

  Reply
 5. Katrine 14. juli 2011 at 0:18

  Åh de der tilbagefald til fordums tid! 😉 Du ser herlig ud. Lige i tidens tand. Enten var håret flettet tjotalt stramt eller klippet drengekort. Jeg kan se, at du og din søster var to kortklippede, hos mig var vi en af hver.
  Men det er dejligt, at brochuren er blevet gemt. 🙂 Herligt minde! Og en far med god forudanelse og intuition? 😉

  Reply
  1. Karenmarie 14. juli 2011 at 10:30

   Marianne – Nej jeg tog den store krise den gang, det var en fejl at jeg blev klippe så kort – blev kaldt Kristian af nogle håndværkere som arbejde hos naboen. Men de og du har jo ret jeg ligner en dreng :0)

   Katrine- Jeg blev i den grad langhåret efter denne korthårs omgang :0)

   Reply
 6. Lisbet *LLL & Co.* 14. juli 2011 at 18:27

  Hvor sjovt… og hyggeligt!

  Og så med en ZIG-ZAG-sensation… WOW! 😀

  *SMIL* fra Lisbet

  Reply
 7. Anne D 15. juli 2011 at 14:59

  Min datter på 6 sagde: “Nåårh, hvor er hun bare NULLER!!”

  Reply
 8. fru sommer 15. juli 2011 at 21:51

  fantastiske billeder 😉

  Reply
 9. Marie-Louise 13. august 2011 at 14:49

  Nej, hvor er det bare sjovt 😉
  Jeg har selv en bog, som er lavet om min mor, som hedder “Birthe er jordemoder”, hvor der også er billeder hjemmefra. Der var jeg 6 år. Det er ret sjovt.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *