Der er stadig plads d.11 og d.21 juni, skal du med eller tøver du?

grensting

Et af de spørgsmål der oftest dumper ind i min mailbox er: “jeg er begynder, har strikket/syet/hæklet i mange år, men slet ikke broderet, kan begyndere deltage på dine broderi workshops? Tror du det er for svært for mig??”

Og mit svar er: JA selvfølgelig kan du deltage, jeg vil elske at lære dig at brodere, pille alle fordommene af det fine broderi og åbne dine øjne for alle dets vidunderlige muligheder! Alle kan deltage, jeg arbejder meget værkstedsorienteret på mine workshops, så jeg tager udgangspunkt i lige præcis der hvor du er, så kom glad!

Hvis du går og tøver, så hold dig ikke tilbage med dine spørgsmål, jeg svarer på dem alle! Send roligt din tvivl afsted med den samme, på kontakt@karenmarie.nu, jeg sidder her og venter!

Ps. Tænker du hvad f….. taler damen om!!? så tag et kig på de to workshops d.11 juni på Vesterbro, se HER og d.21 juni i Rørvig, se HER!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *