Der broderes stadig……

Sommerfugle broderi, broderiramme

Det går lidt for langsomt med mit nye broderikit, jeg har bare for mange bolde i luften hele tiden og når der kommer en opgave ind fra højre der er penge i, ja så er det altså bare med at springe på. Meeen jeg er stadig i gang med flyvedyrene, passer jo faktisk perfekt til den dejlige sommer vi kan indsnuse i disse dage, tror min Pinse i Rørvig skal dedikeres til noget insektbroderi!

Ønsker jer alle en dejlig Pinse!

3 Comments

 1. Mette 20. maj 2013 at 8:18

  …gid jeg kunne sige det samme, K M, at her broderes stadig… Det går trægt med de kreative indspark, synes jeg, men jeg øver mig i ny og næ. Nu er jeg holdt op med at ærgre mig over, at jeg ikke havde mulighed for at deltage i dit broderi kursus. Lige pludselig kan jeg! God pinse mandag.

  Reply
  1. Karenmarie 21. maj 2013 at 10:12

   Mette – Jamen selvfølgelig kommer det lige pludselig! og måske det kan passe på et senere tidspunkt, at du kommer med på en af mine workshops, det kunne være så hyggeligt :0)

   Reply
 2. Connys Cottage 1. juni 2013 at 20:30

  hello,

  i like your embrodery,
  So unik!

  greatings send you Conny

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *