Den lykkelige ejer af et par skønne ugler

Janes papirklip med ugler

I disse dage er der lidt bekymringer på banen her hos mig, for jeg har en mor der ligge på hospitalet. Jeg så heldig at jeg har mange omkring mig, som lægger ører og gode råd til. En af dem er Jane, og hun gav mig lige dette vidunderlige ugle kort . Hvis man kan tale om at være ugle-mester, så er Jane helt sikkert indehaver af et stort ugle-mester diplom. Hun laver simpelthen de skønneste ugler i papirklip – ja de taler jo stort set for sig selv de små kræ, dem kan man altså kun blive glad af at se på. Jeg har i alle tilfælde ikke svært ved, at fantasere mig til en lille tale bobbel hos hender der lige kommer susende og siger “nå hva` så er du frisk eller sidder du bare der og ser genert ud????” hun synes da helt sikkert selv, at hun er lidt for lækker – og hvorfor skulle hun egentlig ikke også synes det ;0)

Ugle broche i skind

Nu vi er ved ugelerne så får du lige en mere – denne er af de lidt mere forskræmte typer og syet af skind. Kanten er knaphulssting og prikken i øjet er en fransk knude – en let lille broche. Uglen er en del af en sag jeg har lavet til Boligliv.

5 Comments

 1. Kirstenk 25. august 2009 at 21:26

  Dejlige “uglebasser” både papirklippet og brochen. Brochen bliver jeg vist lige nødt at copycatte lidt…

  Reply
 2. Marina 26. august 2009 at 14:43

  Masser af kærlige tanker til dig. Jeg håber snart din mor bliver frisk igen.

  Reply
  1. Karenmarie 27. august 2009 at 8:17

   Kirstenk – Du skal bare kreere løs, lige det der er tanken :0)

   Marina – Tak det varmer altid med gode tanker.

   Reply
 3. Marianne Wittorff 27. august 2009 at 16:12

  Jeg håber det bedste for din mor. Mangt og meget kommer i perspektiv, når vi får de forskrækkelser, vi aldrig ønsker.
  Jeg glæder mig til at se resten af den røde (trøje?), som den søde ugle sidder på. Uglen skal blive præsenteret for mine elever, den vil blvie modtaget godt!

  Reply
  1. Karenmarie 28. august 2009 at 7:34

   Marianne – tak skal du have og dejligt at vide at der måske snart flyver nye familiemedlemmer omkring Silkeborg – trøjen er en købe sag fra Designers remix :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *