Den ene dag tog den anden i hånden

Og vupti endnu et år er gået – et år fyldt med udfordringer, oplevelser, glæder og bekymringer – og når jeg kigger tilbage på mit 2010, så er jeg både glad og tilfreds :0) Jeg håber også at du kan forlade året med en god følelse og ønsker alle, alt godt, kreativt og fantastisk i det nye år, som vi er så tæt på at kunne tage den første bid af.

Til alle jer der kigger forbi her hos mig, som jeg deler en masse passioner og ideer med –  vil jeg gerne sige tak for et dejligt 2010, jeg er glad for at i er en del af mit liv! Jeg håber vi kommer til at se en masse til hinanden i det nye år, at vi kommer til at dele ideer, lækkerier og oplevelser i det dejligt ubrugte 2011! Så rigtig godt nyt år til dig og dine!

Ps. Glassene er til min veninden som vi skal holde nytår med i aften (håber ikke hun lige kigger med i dag ;0). Jeg har brugt syltetøjsglas, klippet stjerner ud i papir, klæbet dem på med dobbeltklæbende tape og duppet glasmaling på med en svamp – tror sagtens du kan bruge akrylmaling som alternativ. Lad malingen tørre og pil papir-stjernerne af. Båndet langs kanten er fra Rie Elise Larsen.

5 Comments

 1. stine Hoelgaard Johansen 31. december 2010 at 14:39

  Smukke sager som altid på din blog.
  Tak for et dejligt samarbejde i år, med udfordringer, kaffe, hyg og masser af faglig snak.
  Et rigtig stort, farverigt og sprudlende Godt Nytår sender jeg til dig og dine herfra.
  Knus Folke, Selma, Jakob og Stine:)

  Reply
 2. Marina 31. december 2010 at 17:39

  Tak fordi du altid tager os andre med i hånden og giver os alle sammen inspiration på den kreative rejse.

  Masser af kærlige nytårskram. Jeg håber dit nye år vil smile dig lykkelig.

  Reply
 3. Marie-Louise 31. december 2010 at 17:54

  Tak for et dejligt kreativt år. Det har været skønt at følge med her og også at møde dig IRL. Godt nytår Karen Marie.

  Reply
 4. KirstenK 31. december 2010 at 18:40

  Ja, det er sådan det går, den ene dag efter den anden… Tak for megen dejlig inspiration! Godt nytår til dig og dine!

  Reply
 5. Frk. Hverdag 1. januar 2011 at 21:33

  Tak for din altid skønne blog. ALTID et besøg værd.
  Glæder mig til at se, hvad du for fra hånden i det nye år.
  hilsen Frk. Hverdag

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *