Dejligt papir, dejlig oplevelse

Dejlige sager fra Rie Elise Larsen

Jeg havde en dejlig oplevelse i går – jeg er i gang med en indpakningssag til Hendes Verden og i den forbindelse har jeg fået kontakt med Rie Elise Larsen som laver rigtig smukt papir, fint julepynt og dejlige textiler.  jeg stod og skulle bruge sagerne i går, så mig af sted til Rie. Kender i det, når man møder en man bare klinger med med det samme – sådan havde jeg det med Rie, hun er bare en virkelig hjertelig kvinde og super inspirerende at være sammen med. Vi nåede langt omkring og inden jeg vendte næsen den anden vej, havde jeg en kasse fyldt med en masse regi, det skønneste papir, dejligt julepynt, Ries bog “Julefryd”, nogle fantastiske indiske broderier som jeg skal lave små børne pelsveste af og så lige et tørklæde jeg blev nød til at investere i. Nogle gange bliver jeg dejligt overrasket ved et nyt møde – et møde med et menneske som jeg har kendt til længe igennem hendes fine ting, men som jeg aldrig har mødt personligt. Dejligt at føle sig beriget på den måde :0) Så kvinder nu kan i se lidt af det dejlige papir jeg fik fingrene i i går, og som er i butikkerne nu! Grønlykke har i alle tilfælde en del af Ries ting så er i blevt forelskede kan det købes der :0)

6 Comments

 1. Maria Grandt 9. september 2009 at 10:10

  Neeej hvor hyggeligt. Hvor er det dog I køber papirene henne? Har forsøgt og forsøgt at finde nogle på nettet men jeg kommer ikke rigtig nogen vegne, suk

  Reply
  1. Karenmarie 11. september 2009 at 8:46

   Maria – Prøv det link til Grønlykke der ligger i indlægget :0)

   Reply
 2. vibeke 10. september 2009 at 19:17

  Herlig!:)

  Vibeke

  Reply
  1. Karenmarie 11. september 2009 at 8:45

   Vibeke – ja en skøn oplevelse .0)

   Reply
 3. Maria 11. september 2009 at 16:42

  Jeg har forsøgt men der kommer ingen pris frem om hvad tingene koster .. stupid me

  Reply
 4. unikarina 14. september 2009 at 10:34

  Maria – grunden til, at du ikke kan se priserne, er, at webshoppen er lukket pga opdateringer.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *