Dejlig gave til de strikke glade

Broche på Vianstrik

For noget tid siden havde jeg besøg af min søde veninde Vian og jeg fik en dejlig værtindegave – et strikkekit fra hendes nyåbnede strikke shop vianstrik.dk.  Jeg fik en lille uldne vest, jeg er desværre ikke den store strikker, kunne jo nok have fundet ud af det, men min søde svigermor ville rigtig gerne strikke den for mig. Så allerede nu er den færdig og dejlig, at lune og pynte sig med her i snemasserne;0)

Vianstrik strikkekit

Jeg tænkte det måske var en god ide til en strikke glad veninde eller måske en dejlig lille gave til dig selv, her til juledagene. Jeg synes hun er ret billig med sine kit og samtidig får man en smuk pakke med hele molevitten i.

Ps. Brochen som ligger på vesten, så i vist starten af en gang i sommer – perlesagen kommer i Hendes Verden på mandag, måske der også kunne være et par ideer der at hente!??

3 Comments

 1. Mette 19. december 2009 at 8:13

  Godmorgen 🙂
  Den ser dejlig ud den vest, en rigtig god idé med et strikke-kit. Mon ikkestrikkekyndige (jeg) kan forære det til nogen, og så kræve resultatet tilbage i færdigstrikket tilstand ?? 🙂
  Du nævner igen Hendes Verden, og her må jeg lige sige at jeg i denne uge har købt dette blad for første gang, for at se mere til den Babushka-ting du har lavet sammen med Stine, og det er lige det vi skal i kast med her i weekenden: Nøglering og billede.
  Tak fordi du er så inspirerende!
  Rigtig god dag.
  Mange hilsner
  Mette

  Reply
 2. mette b 19. december 2009 at 11:00

  Rigtig fin idé at forære strikkekits. Til en begynder kan man jo lige tilføje pindene :o)
  Sød broche

  Mette B

  Reply
 3. ida schlosser 5. januar 2012 at 22:36

  Tusinde tak for at jeg må kikke dig over skulderen,rigtig mange sjove ting du har gang i.Var jo heldig at møde dig på Fanø,hvor vi broderede,jeg var med fordi mit hold var blevet aflyst,men det er sjovt at blive kastet ud i ting som man ikke lige havde forventet.Jeg har ingen blok,men det er rigtig spændende,men der går nok lidt tid inden jeg når dertil,så tak til jer andre som viser vejen fremad.MVH.ida

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *