Dejlig, dejlig dag # 2

Troede ikke at jeg skulle have deltaget på semi plan i WWKIP-DAY, Puk havde gang i et spændende projekt omkring strik/hækling i det offentlige rum. På Store byttedag fik jeg besøg af en god gammel kollega Dorte, som er Puks faster, og Dorte havde et lille projekt om at vise sig hæklende i det fri. Det blev til dette lille lynlås vedhæng – en meget, meget lille GUGGI taske (det er vist kun mig der kan at det er en taske;0), må vel alligevel siges at være i det offentlige rum ind imellem ;0) At det var Dorte er hermed bevidnet!

 jeg kom også til at medvirke i P4`s program Levende lørdag, da Mikkel Tofte kom forbi og udfordrede mig på ideer til at dekorere en ret klassisk herreskjorte. Jeg kom desværre ikke op med de mest interessante ideer, men i nat har der åbenbart været gang i den indre afdeling for kreative ideer, for her til morgen lå der lige et par ekstra ideer til Mikkels skjorte i min udbakke, totalt skørt når interview kun varede 5 min. og jeg aldrig ser den skjorte igen, men hvad kan man gøre når folk går på overarbejde, uden man aner det ;0)

3 Comments

 1. Stine Hoelgaard Johansen 13. juni 2010 at 19:10

  Hvor ser det bare ud til at have været en skøn dag, og sikken et fint telt men en masse spændende ting af dine kan jeg se. Glæder mig til at høre lidt mere ved lejlighed.

  knus Stine:)

  Reply
 2. Puk 13. juni 2010 at 21:55

  Så er det foreviget, at Dorte har hæklet i det offentlige rum! YES! Så fint et lille værk:)

  Det lyder som en dejlig genbrugsdag. Tænker på at lave noget lignende på vores skole i en projektuge.
  KH Puk

  Reply
  1. Karenmarie 14. juni 2010 at 9:19

   Puk – Jadet var ret sejt og ret vigtig for Dorte at deltage i dit projekt! Lyder da som en super ide med projekt på skolen :0)

   Stine Hoelgaard Johansen – Ja du kan tro det var fino, og ærgeligt at jeg glemte at få nogle af dine fine ting med :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *