Dahlia elskende morder

Jeg ved det godt, man må ikke slå ihjel, men det må frem! Jeg har gjort det og endda mange gange. Jeg har i mit indre mødt en indædt lyst til at massakrere og fjerne de væsener der ganske ublu huserer i min have. Er lidt rystet over den der voldsomme hæ, hæ følelse når byttet er smasket og nedlagt?? Ja, ja jeg ved godt det “kun” er snegle, men at jeg kan hade dem så indædt, at jeg går med lommelygten og inspicerer mine Dahliaer om aftenen….. Skal jeg være bekymret??

Jeg kan 100% sikkert love, at jeg nok skal plage jer med flere Dahlia billeder – glæder mig som et lille barn til de springer ud. Skal også nok tage jeg med til Dahlia-damen, som jeg har købt stiklinge af – hun har en kæmpe have fyldt med Dahlia, glæd jer og nyd så i øvrigt lørdagen på bedste vis!

Ps. Denne bekendelse kan godt tælle for 1 ting i ikke vidste om mig – jeg er nemlig blevet tagget og skal fortælle 10 ting i ikke ved – humm, håber ikke jeg leder jer længere ned af denne skumle gade ;0)

10 Comments

 1. Dorte Lis Hansen 21. august 2010 at 8:55

  Jeg bliver nødt til at høre dig, hvordan slår du dem ihjel? Jeg syntes de er så ulækre at jeg ikke kan røre ved dem, endnu mindre træde på dem. Så det er i orden fra min side.
  Mange hilsner og håber du redder dine Dahliaer

  Reply
  1. Karenmarie 21. august 2010 at 9:03

   Dorte Lis Hansen – Ja de er mere end ulækre – jeg knalder dem en med siden af min haveskovl på en sten eller noget – den rene massakre :0)

   Reply
 2. Rita 21. august 2010 at 9:01

  Hei
  Jeg må jo si at jeg lo når jeg leste innlegget ditt for det er det samme jeg gjør når jeg sniker meg rundt i hagen. Bare det for hver snegl jeg finner putter jeg dem i peisen og tenner et bål så går jeg opp og er fornøyd. De uvesene skal ikke få spise mine blomater. Jeg blir kjempesint hvis jeg finner de på en blomst og er så fornøyd når de er borte. Nå tror jeg ikke de er så glad i min hage lenger. :))

  Reply
  1. Karenmarie 21. august 2010 at 9:11

   Rita – Åh hvor føles det godt at have lidelsesfælder, ud i de morderiske tendenser ;0)

   Reply
 3. Tina Løvstrøm Borch 21. august 2010 at 10:27

  HAHA…”smasket og nedlagt”…nej, man må ikke slå ihjel, men er der ikke noget med “øje for øje”?? De stakkels Dahliaer er jo fuldstændig forsvarsløse. Du er deres værge og på beskytte dem!
  Jeg har desværre ikke have, men ELSKER også Dahlia og georginer generelt (Dahlia er en georgine-art, ikke?). Glæder mig til at se billeder, når de springer ud.
  Kærlig hilsen Tina-også fra Vanløse:)

  Reply
 4. Lizet 21. august 2010 at 14:05

  Altså, det her er virkelig ulækkert… Vi samler dem i en spand, hver aften – nu kommer det klamme – og overhælde dem med salt! De vrider sig i smerte og ender som en stor slimklat. Det er fantastisk :o)

  Jeg HADER dem. I don’t give a fuck – kun at andre synes det er for meget ;o) Kan ikke have, at vi og vores børn ikke længere kan færdes i haven med bare tæer…

  Kh Lizet, der glææææder sig til nederdelsværksted i oktober :o)

  Reply
 5. KirstenK 21. august 2010 at 17:35

  Jeg hader også de snegle der æder af mine dahlila…så vi er da i det mindste to i morder-klubben!

  Reply
 6. Anne D 22. august 2010 at 12:30

  Og de er ekstra vilde med dahlia, er de ikke? Vi har heldigvis ikke haft så mange i år. Men hvis jeg går lidt i haven ved skumringstid kommer de frem… og jeg klipper dem over… med min saks. Jeg lader sneglene ligge og går en runde en halv time efter. De døde snegle har lokket deres kannibal venner til og de får så også en tur med saksen. Klamt, men effektivt!!

  Reply
  1. Karenmarie 23. august 2010 at 7:16

   Tina – Godt med opbakning og god måde at se det så :0) Sjovt at du bor lige i nabolaget, kender vi hinanden i den virkelige verden ?? :0)

   Lizet – Åh hvor skønt at høre alle de lede historier ;0)

   KirsetenK – Tror efterhånden vi er nogle stykker der har samme hade passion :0)

   AnneD – Ja den der kanibal tendens har jeg også bemærket – umderligt, du har helt ret, klamt men effektivt :0)

   Reply
 7. Tina Løvstrøm Borch 23. august 2010 at 20:33

  Hej Karenmarie:)
  Så vidt jeg ved, kender vi ikke hinanden, men du virker meget bekendt:))…måske fordi jeg næsten dagligt læser din blog;)
  Jeg laver selv håndarbejde, kan slet ikke (og VIL overhovedet slet ikke;) lade være.
  K.h. Tina

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *