Cup-cakes til ferien

Tulle tea klar til en dejlig kop te

Tilbage på pinden efter den skønneste somme weekend i huset i Rørvig. Sådan en weekend der virkelig får en til at tro på, at nu er det sommer, og at det i øvrigt aldrig stopper. Underligt fænomen, at når varmen kommer så virker den såååå naturlig og det er umuligt at forestille sig, at den skulle forsvinde igen. Min erfaring siger mig desværre, at det ikke altid går sådan med somrene her i vores lille land – så jeg tænker det måske var en dejlig ting lige at have lidt med i baghånden til en enkelt regnvejrsdag i sommerhuset eller hvor sommeren nu skal fordrives. Derfor mini cup-cakes til teen!

Kagerne, koppen, fadet og kanden er lavet af Silk Clay fra Creativ Company– en selvhærdende modelermasse, som fåes i forskellige dejlige farver. Jeg har dekoreret kagerne med små perler og små stykker Chenille (piberenser), og givet dem lidt silkepapir som bageform. Bordet er lavet af låget fra en æske og benene af Vindseltråd. Den smukke dame der sidder ved te bordet, er Tulle tea fra min bog No1 (også fra Creativ Company) – det kunne være en anden ide at medbringe til ferien, den sælges nemlig med et “familie kit”, med bog og en masse dejlige materialer, så skal du bare ud og samle sjove genbrugs materialer sammen med børnene .

5 Comments

 1. Marina 30. juni 2009 at 9:28

  Jeg har lige fundet din blog som jeg synes ser meget lovende ud. Jeg elsker blogs hvor man kan dele kreative ideer og din ser ud til at blive en af dem. Derfor kikker jeg helt sikkert forbi igen.

  Jeg er iøvrigt vild med din piperenser fugl. Piperensere hører til standart sortimentet af klippe klistre ting i vores hus og børnene laver masser af ting med dem, seneste skruede min datter en heks sammen på 5 minutter, men jeg nåede detsværre ikke at ligge et billede op på min blog.

  Reply
 2. Sara 30. juni 2009 at 13:41

  Super fine og søde dyr du laver. Man får lyst til at være fin dame med the-selskaber 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 1. juli 2009 at 7:49

   Marine – Tak skal du ha` og helt enig, det er dejligt at kunne inspirere hinanden og udveksle ideer – jeg kigger forbi!

   Sara – Ja lidt fin dame er man vel altid og tak skal du ha`:0)

   Reply
 3. Ulrik 1. juli 2009 at 20:27

  Det er lidt mærkeligt, men på den fede måde ;o)

  Reply
  1. Karenmarie 3. juli 2009 at 7:39

   Ulrik – Man skal være lidt mærkelig en gang imellem, for at lave det jeg huserer med, men jeg kan anbefale det på det varmeste;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *