Broderiworkshop program efterår 2018

På mine workshops er der masser af plads både til både at lære nyt og til at nyde  glæden ved det fælles håndværk, mine hold er altid små ofte kun 7-8 kursister og max 10, hvilet gør at jeg får mulighed for at give hver enkelt kursist masser af én til én vejledning.

De små hold giver mig mulighed for at lære dig hurtigt at kende, at se hvor og hvordan du har brug for hjælp og også hvor du absolut ikke har brug for min indblanding. Den del af mit arbejde, altså den hvor jeg skal vejlede dig, så du får mest med hjem er faktisk noget af det jeg holder vildt meget af, særligt fordi broderi giver så kæmpe meget mulighed for at du kan udtrykke dig personligt.

Tryk her og du finder alle mine workshops i efteråret

Ps. som noget helt nyt er der kommet perle og pailletbroderi på programmet, jeg håber i tager godt imod det og får lyst til at kigge nærmere på workshoppen

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *