Broderiramme tip #1

Jeg har længe haft et ønske om at lave nogle flere små videoer, så du kan få nogle teknikker og fif til dine broderiprojekter, jeg har købt et lille fikst stativ til min IPhone, men har altså ikke fået rykket på det. Nu er der en lille smule luft i programmet og jeg har fået afprøvet stativet og lavet en lille broderiramme tip-ting. Måske det kan gøre dit forhold til din broderiramme mere afslappet!?

Hvis det nu lykkes for mig at lave flere videoer, hvad kunne du så godt tænke dig at se en lille video om?

 

4 Comments

  1. Karenmarie 30. juni 2016 at 10:52

   Katrine Wohllebe – tak søde Katrine :0)

   Reply
 1. Katrine Wohllebe 29. juni 2016 at 9:17

  (Ups, der kom et helt forkert link ind som min web-adresse i sidste kommentar, her har jeg forhåbentlig linket rigtigt…)

  Reply
  1. Karenmarie 30. juni 2016 at 10:52

   Katrine Wohllebe – Ja det var vist bedre end jazz ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *