Broderileg, du kan lige nå det!!

broderi, embroidery, speckling, applikation

Materialet er lavet og sendt ud til alle de damer der skal være med på min broderileg på søndag d.22 kl.14. Nogle er med fysisk i Søborg, og andre deltager på diverse sociale medier, hjemme fra sofaen.

Hvis du også har lyst til at deltage, så smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu, så sender jeg inspiration og vejledning til dig!

3 Comments

 1. Lene Søholm 21. juni 2014 at 10:48

  æv jeg kom lige en postgang for sent, men måske finder jeg broderi-sagerne frem alligevel 🙂 Vil forsøge mig med at brodere med venstre hånd. Korsting gik ikke, men måske frihåndsbroderi er nemmere? Hmmm det skal testes, for jeg er ved at være lidt træt af Hama-perler ;D

  Reply
 2. Birthe Forst Jensen 23. juni 2014 at 9:30

  Hej Karen Marie
  Tak for i går – det så hyggeligt ud på Grannys. Her i Berlin var det også en hyggelig broderi-dag. Jeg arbejdede med mit broderi fra kl. 13 til ca. 16.30 og Christian sad med ved mit arbejdsbord og arbejdede med sine billeder 😉 Så gik vi en tur på loppemarked i Mauerpark – og så tilbage og brodere. Jeg ku’ ikke stoppe! Så jeg syede til kl. 23! Det er en super idé, det der med at lave sådan en applikation først med små stofstykker – man får så mange gode linier og felter foræret – lige til at lægge forskellige sting på. Jeg har personligt ikke haft det så nemt med “franske knuder” – men det fik jeg styr på i går! Og åbne kædesting ar også gode til mit hus-broderi huse – ligner lidt “sten på sten”. Og tak i øvrigt for dine “tutorials” her på siden – dem har jeg haft meget glæde af! Rigtig god uge til dig 😉 Stort knus fra Birthe

  Reply
  1. Karenmarie 23. juni 2014 at 9:47

   Birthe – Hvor lyder det bare fedt! Og jeg er simpelthen så glad for, at du fik den ide, mange andre har været med i cyberspace, virkelig en skøn tanke at sidde med i Søborg og så meget et billede på det vi har sammen her i blogland. Jeg er lige i gang med et indlæg, med stemningsbilleder fra Søborg. knus :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *