Broderiglæde og workshop

Kontursting, broderi

Jeg tænker tit på at vi er så heldige, os der har en stor passion for det kreative. Det er så dejligt at have en kanal, hvor jeg altid kan få ro i mit indre, et sted jeg virkelig kan fordybe mig og en mulighed for bare at dyrke det der gør mig glad. At male med garn er et af mine frirum, det sted hvor hvor jeg er i flow, er helt inde og tale med min intuition.

Har du lyst til at male med garn og frie sting – har du brug for en fordybelses-dag? Så er der stadig plads på broderiværkstedet på lørdag d.16 marts, kl.10-17 på Vesterbro København. Du kan læse mere om workshoppen HER og tilmelder dig på kontakt@karenmarie.nu, hvor du også kan få svar på alle de spørgsmål der måtte dukke op!

Men du behøver altså ikke kaste dig ud i projekt broderi, der er stadig plads på workshoppen d.20 april og d.4 maj.

PS. Se HER hvordan sommerfugle-broderiet startede!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *