Broderi på strik

2014-03-15 16.45

Lige om lidt skal jeg til Fanø, på strikkefestival og undervise i broderi på strik (jeg ved der stadig er ledige pladser, hvis det var noget for dig!?).

For snart ret længe side lavede jeg et par små videoklip af Stine, da hun var på broderiworkshop hos mig og jeg kan godt afsløre, at hun var en haj til at male med garn. Nu er det endelig lykkes mig at få det til at fungere med video her på siden, så lad dig inspirere af Stines fine fjer og kast dig ud i frihåndsbroderiets glæder.

Har du også lyst til at lære at male med garn, så har jeg, ud over Fanø på lørdag, endnu en workshop d.8 nov. på Vesterbro, se mere HER!

 

2 Comments

 1. stine 25. september 2014 at 15:19

  Ihhh, hvor er jeg dygtig 😉
  Tak for link, knus Stine

  Reply
  1. Karenmarie 26. september 2014 at 8:59

   Stine – jep det er da lige præcis det du er :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *