Broderi på Møn

Havde en skøn dag i lørdags i selskab med en stor flok, broderende, super dejlige og dygtige damer. En af damerne var Mette, som har været på en af mine workshops før og jeg må lige vise hvad hun havde gang i i lørdags, ser ret lovende ud ikk´!? Jeg håber Mette viser det færdige resultat på sin blog  “Finurlige finesser”, som jeg altså lige må lokke dig til at kigge forbi, den er nemlig fyldt med masser af inspiration som Mette har en ualmindelig god næse for at finde og som hun oven i købet deler rundhåndet ud af.

6 Comments

 1. Mette 21. november 2012 at 8:47

  Kære Karen Marie,
  tusind tak for dine søde ord 🙂 Jeg NØD kurset i fulde drag, og er stadig helt høj over den gode inspiration og energi man som altid fik fra dig. Jeg har skrevet lidt om kurset og lagt billeder på min blog her til morgen. Ønsker dig en skøn dag.
  Mange hilsener

  Mette

  Reply
  1. Karenmarie 21. november 2012 at 9:47

   Mette – Jeg kigger forbi :0)

   Reply
 2. Marina 21. november 2012 at 9:09

  Hvor ser det fint ud.

  Reply
  1. Karenmarie 21. november 2012 at 9:47

   Marina – Ja det er så smukt og man kan ikke se det, men det er faktisk en del af en flamingo :0)

   Reply
 3. Tove Goth 14. januar 2019 at 12:14

  Hvor ligger din Broderiskole på Vesterbro 🙂

  Reply
  1. Karen Marie 17. januar 2019 at 8:42

   Tove Groth – Den ligger på Esbern Snares Gade, på hjørnet af Ingerslevsgade :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *