Broderi på jakken

Så fik jeg applikeret og broderet, en rimelig let måde at lave lidt dekoration – tror jeg har broderet i ca.2 timer, det kan vel godt betale sig for at få en ny jakke, tænker jeg!? Jeg må videre med flere forberedelser til på lørdag, tror der skal gang i nogle lommer :0)

Kom og besøg mig på lørdag! og lav selv dine egne dekorationer, det er gratis, der er masser af andre inspirerende deltagere og bunker af genbrugs guld, på store byttedag! Se hvor og hvordan her

6 Comments

 1. Rikke 9. juni 2010 at 20:26

  Hvor er den fin gennemført flot lavet 🙂

  Reply
 2. Marina 9. juni 2010 at 20:59

  Hvor er den fin. Jeg er nu ikke sikker på at to timer ville være lige så godt givet ud hvis det var mig der fumlede med nålen.

  Reply
 3. groovymama 9. juni 2010 at 22:35

  Nøj, hvor er den lækker, Karen Marie – smider du ikke et billede af hele jakken, så vi kan se al ‘lækkerheden’….?

  kram,
  Trine

  Reply
 4. kirstenk 10. juni 2010 at 10:48

  Hvor er den fin…jeg har lige fundet en grøn jakke jag havde i skabet frem…den skal have en “tur” noget lignende!

  Reply
 5. Helene 10. juni 2010 at 12:35

  Hej (:

  Har holdt lidt øje med din blog det seneste stykke tid! Den er virkelig flot og inspirerende! Jeg får helt lyst til at være kreativ, når jeg tjekker dine nyeste indlæg :)Glæder mig virkelig til at se alle dine ting til Store Byttedag!!

  Min søster, en veninde og jeg er også blevet inviteret til Store Byttedag for at holde en workshop om genbrug af plastikemballage til farverige kurve og tasker! Men jeg bliver da vidst lige nød til at lade søsteren køre workshoppen alene i ti minutter, så jeg kan få besøgt din stand! 😀

  Helene – http://www.genbrugblirguld.blogspot.com

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *