Broderi og Sally´s

Broderi, embroidery

I dag er det sprit nye magasin Sally´s på gaden, du får det når du køber Hendes Verden! Det ser super lovende ud, efter mine smagsløg og er du glad for frihåndsbroderi, så er vejledning og skabelon med til dette broderi jeg har broderet på en bluse!

Broderi, embroidery

Skal jeg i øvrigt lære dig at brodere?? Så tag lige et kig på mit efterårsprogram lige HER!

Sallys, Hendes Verden

2 Comments

 1. Carina Gülstorff 19. august 2013 at 21:55

  Det blad må jeg vist have fat i, den er godt nok smuk 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 20. august 2013 at 9:39

   Carina – Tak skal du ha´ er faktisk også selv ret vild med farverne, de er desværre ikke gengivet helt perfekt i magasinet, sagde flueknepperen ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.