Broderi og customize tanker

Fint let sommer broderi på en tunika – et delelement af en sommersag jeg har lavet for nylig, viste en snas af den her. Nu er jeg så heldig, at jeg lige har fået en spændende opgave til Boligliv, nemlig at customize noget beklædning. Jeg går præcis i disse timer og gumler over hvilke typer tøj jeg skal vælge, hvilke accessories der ville være interessante og i det hele taget, får form på sagen. Går du med et ønske om, at få ideer til at customize noget ganske specifikt, eller har du en ide du vil dele med mig her i min inspirations fase – så kunne det være super sjovt at få dit besyv med i min proces – glæder mig :0)

Broderiet er kædesting, franske knuder, stikkesting og bagsting – alt i små cirkler. Tunikaen er fra H&M til en billig penge.

11 Comments

 1. Sus 11. maj 2010 at 9:48

  Jeg har mig en super skøn jakke i koksgrå uld sådan en der ikke er lang men alligevel lang nok til at gå ned om popoen så den dækker lidt. desværre er jeg kommet til at stille mig op af en ny malet væg så på det nederste stykke (ca 15 cm op) har jeg fået maling på.

  jeg går selv med tanken om at aplikere noget på den der hvor jeg har været imod, men kan ikke helt finde det helt rigtige at gøre ved den.

  Jeg stiller den gerne til rådighed hvis det var noget.

  Reply
 2. Anne D 11. maj 2010 at 9:52

  Hej Karen Marie

  Jeg har et par almindelige blå Converse som jeg længe har tænkt tænkte til noget “svung”. Var det ikke en ide?

  En klassisk cowboyjakke med “rygmærke”?

  Og kunne man gøre noget med et par solbriller?

  Det lyder spændende.
  KH Anne Dorte

  Reply
 3. Anne D 11. maj 2010 at 10:00

  Skulle lige en tur i haven og fik en ide mere – gummistøvler! Tror du ikke man kan sy rundt om kanten foroven? Sætte bånd på eller bare bruge zig-zag?

  Reply
 4. Lialje 11. maj 2010 at 10:00

  Kære Karen

  Jeg har selv købt en tunika af mærket Pi til en formue, fordi der på ryggen var indsat et broderi. Det er en firkant på ca. 5×5 i et abstrakt mønster men det ser rigtig fint ud. Måske det var en ide 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 11. maj 2010 at 10:18

   Sus – hvor er det super sødt af dig ligefrem at stille en jakke til rådighed, tror det er en lidt for tung sag, skal i Boligliv nr.8 – men jeg synes da helt klart at en applikation ville være flot på sådan en uldsag :0)

   Anne D – Wow som du hælder ideer ud af ærmet, sjov ide med gummistøvlerne, de bliver straks skrevet bag øret – fedt :0)

   Lialje – Jeg vil da lige kigge nærmere på det mærke, havde klart selv en ide om at der skal noget broderi med i sagen – super :0)

   Reply
 5. Birthe 11. maj 2010 at 12:45

  Endnu engang er jeg blevet voldsomt inspireret af dig 🙂 (se mit seneste indlæg om ugler).
  Tilbehør der pifter tøjet op syntes jeg er spændende. Som min datter sagde, jeg ønsker mig en ugle til at hænge om halsen. Hårbøjler, se evt. nogle af dem jeg har lavet, http://mollymy-mollymy.blogspot.com/2010/01/harbjler.html#links. Den i højer hjørne er brændt silke der folder sig så det ligner en bonderose.

  Reply
 6. LisBethLys 11. maj 2010 at 14:57

  Hej Karen Marie!

  Jeg er jo meget til hækling, så mit bud på inspiration kommer her… I disse to indlæg kan du se lidt af, hvordan min cardigan KOM TIL at se ud:

  http://lisbethlys.blogspot.com/2010/05/en-ny-og-anderledes-cardigan-tager-form.html

  http://lisbethlys.blogspot.com/2010/05/en-tidlig-sndag-morgen.html

  I det sidste indlæg, (som ganskevist er udgivet først), kan du få en idé om, hvordan cardiganen så ud FØR jeg lavede den om:

  http://lisbethlys.blogspot.com/2010/05/rekonstruktion-af-kedelig.html

  Håber, du kan lade dig inspirere til noget godt. God fornøjelse med din spændende opgave for Boligliv. Bare det var mig…
  -LisBethLys.

  Reply
  1. Karenmarie 11. maj 2010 at 18:20

   Birthe – Ja super fine er dine hårbøjler og sød ide med ugel som halskæde – jeg bliver da helt forpustet af alle de dejlige ideer i smider i puljen :0)

   Kirsten k – fede sko – rigtig sød ide :0)

   lisBethLys – Sådanne små cirkler og blomster ting vil jeg da gerne lære at lave – super flot på den cardigan, den er blevet rigtig smuk :0)

   Reply
 7. Lizet 11. maj 2010 at 21:37

  Jeg er stadig en sucker for fede broderier på gamle slidte cowboybukser – ved det er set før, men det må med ;o)

  Saint Tropez har ofte cardigans i aktuelle farver, smukke bånd og nye knapper…

  Reply
 8. Pingback: (næsten) nye gummistøvler « ea-o

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *