Broderi med udfordringer

Så er det tid at vise Stines og min broderi-udfordring frem, jeg har tvunget mig selv til IKKE at kigge hos Stine her til morgen, for jeg er kæmpe nysgerrig efter hvordan hendes broderi ser ud. Nå men udfordringen lå i at brodere på den sammen T-shirt med tryk og vise jer, hvor meget af din personlighed du kan vise når du tegner med nål og tråd. Ja min er åbenbart fyldt med fugle, for da jeg gik i gang synes jeg faktisk, at der var nogle ret grimme ansigter i trykket som jeg ikke havde lyst til at ha´ på kroppen, så de blev transformeret om til fugle. Tossemor her var desværre ikke så klog, at jeg tog et før foto af T-shirten, så bare ærgerligt!

Gode lange stænger……

En lidt mærkelig flyvefyr med strithår…..

Den lille buttede, som vist er lidt skrutrygget……

Her har de sat sig de kære fugle……

Og nu skal jeg over og besøge Stine – god weekend derude!

5 Comments

 1. stine 1. juni 2012 at 9:08

  Godmorgen søde.
  Du kan tro at jeg har været spændt efter at se hvor forskellige vores tilgang til samme t-shirt ville blive.
  Hvor er den flot. Kan godt forstå at du har “gemt” personerne for de var da heller ikke for kønne. Jeg har i stedet for givet dem hår;))

  God weekend Stine

  Reply
 2. Sidsel 1. juni 2012 at 20:48

  Tak for i går. Sjovt at se begge jeres t-shirts 🙂 Må helt klart i gang med mere broderi. Øjner et par sorte jakker i skabet der godt kunne trænge til et pift…

  Reply
  1. Karenmarie 1. juni 2012 at 21:44

   Sidsel – Ja det er så kæmpe sjovt hvor forskellige de er blevet og fede på hver deres måde :0) Og i lige måde tak for sidst, super hyggeligt! :0)

   Reply
 3. Pia 2. juni 2012 at 8:23

  Hvor er de blevet fede, en god kombination af Karen Marie og Soft Galleri.
  God weekend:)

  Reply
 4. Pingback: Blomstring……. | Citater 2012, nyheder, spil, vittigheder, billede

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *