Broderi med julestjerne

broderi, julestjerne

Faldt lige over min julestjerne, fra sidste år og synes godt, den lige kan klare et gensyn. Måske du trænger til at lege med et frit broderi her i december, med glade farver og masser af strukturer. Hvis du har lyst til at brodere min julestjerne. så har jeg lokket Hendes Verden, til at lægge den på deres side, du finder den lige HER

Pennen jeg har tegnet skriften op med, finder du i min shop. Tag et kig lige HER!

julestjerne, broderi 

Kontrasten imellem de applikerede flader og de flader, der er broderet direkte på baggrunden, synes jeg gir´ et ret fint modspil til hinanden.

broderi, julestjerne

Her kan du se midten, lidt tidligere i processen, altså før jeg har broderet franske knuder. De applikerede flader, har jeg strøget på med vliesofix. Det får dem til at ligge præcis der, hvor du vil ha´ dem og gør det lettere, når du skal brodere omkring og på dem.

4 Comments

 1. Marthe 4. december 2014 at 17:32

  Det er meget smukt, Karen Marie.

  Reply
  1. Karenmarie 5. december 2014 at 12:38

   Marthe – tak skal du ha´ Marthe :0)

   Reply
  1. Karenmarie 5. december 2014 at 12:37

   Katrine Wohllebe – Tak søde Katrine :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *